前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
沉晚有班 高級會員 出黎喂喂喂話我地轉會之後時事台好左好多
屌你真係第一次見咁多高級會員回同一個post

我出黎串作地打手同分身 冇幾耐就比人ban左

我夠係高級會員啦 我覺得仲留喺高登 真係同做狗冇分別
柚木巴單野係唔係到依家都仲係無回音? 突然講起我又好想知

我都想知,其實件事完咗未?

問夠未,追下post就知而家暫時冇得跟進落去
問撚左兩日啦屌,答都答左幾次啦

擔心下啫,sor囉
有關於高登剛發出的聲明,就其發出的時間(於lihkg成形,高登開始少人後),本人有以下看法。

一、在一個影響以萬計user的決定做出之前,如果你認為你有充份理由,做咩唔一早講明?定係你覺得你搞到幾萬人生活習慣,都冇必要得到佢地呢班令你一直以來有咁多廣告收入的人的諒解?咁既做法證明你對users毫不尊重,係十分傲慢的表現。

二、喺高登聲明入面,我睇唔到高登團隊(如果唔係林生一言堂的話)對第一點的傲慢有任何察覺,更遑論道歉。

三、為甚麼事前有「所謂理由」,又擺明會得罪人,都唔早早發出?不由得令我懷疑其實所謂理由並唔充份,會害怕查證,所以唔post理由。

四、我亦懷疑,今次的聲明內容縱然有包含事實部份,亦可能只係事實的一部份,例子如話tube8唔係admin,不等如話佢從來唔係admin,是一種高明的說謊技巧。

一句講晒,高登任何官方聲明,我最多信一成。
有關於高登剛發出的聲明,就其發出的時間(於lihkg成形,高登開始少人後),本人有以下看法。

一、在一個影響以萬計user的決定做出之前,如果你認為你有充份理由,做咩唔一早講明?定係你覺得你搞到幾萬人生活習慣,都冇必要得到佢地呢班令你一直以來有咁多廣告收入的人的諒解?咁既做法證明你對users毫不尊重,係十分傲慢的表現。

二、喺高登聲明入面,我睇唔到高登團隊(如果唔係林生一言堂的話)對第一點的傲慢有任何察覺,更遑論道歉。

三、為甚麼事前有「所謂理由」,又擺明會得罪人,都唔早早發出?不由得令我懷疑其實所謂理由並唔充份,會害怕查證,所以唔post理由。

四、我亦懷疑,今次的聲明內容縱然有包含事實部份,亦可能只係事實的一部份,例子如話tube8唔係admin,不等如話佢從來唔係admin,是一種高明的說謊技巧。

睇一次笑一次

高登時事台已經被打手五毛佔領,變左香討

你唔覺得 d 論點同留喺高登班幫舜出聲嘅打手講嘅嘢一樣咩
明顯係近期諗完再整合出嚟

Agger

其實高級會員同普通ac有乜分別
人唔笑狗到吠

叫我啊?

Hello

咩事
禿伯唔見左
<blockquote>沉晚有班 高級會員 出黎喂喂喂話我地轉會之後時事台好左好多

我夠係高級會員啦 我覺得仲留喺高登 真係同做狗冇分別</blockquote>

冇分別 佢未自己將老屎忽轉高級 其實好柒小高級會員

高登時事台已經被打手五毛佔領,變左香討

時事台由9月開始冇正常過
推到林狗仆街
tube8 呢
快上水啦

btw
無聊上返

m 版加多個自動撈圖做乜9
仲要入m 版仲係好慢 low 屌佢老尾
突然高登多左好多打手
<blockquote><blockquote><blockquote>

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG</blockquote>

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!</blockquote>

Lihkg係咪正義我唔撚知,我淨係知助長林狗就一定係傻西</blockquote>

一早已經大把人不滿早洩處事手法啦
依家一個更快又方便既平台又有、人流又有
大義又係呢邊、依家係ios用家比人趕盡殺絕先獨立
唔好忘記佢一早郁過lihk,今次成功趕啲人入返官方app既話、遲早都一定收埋lihk皮,連尼住巴打應該最清楚
仲唔過呢邊一定係打手

我用nexus既
都知你地有幾慘
當年an版link hkg比人block柒過
果期我要用m高登
&lt;blockquote&gt;沉晚有班 高級會員 出黎喂喂喂話我地轉會之後時事台好左好多

我夠係高級會員啦 我覺得仲留喺高登 真係同做狗冇分別&lt;/blockquote&gt;

冇分別 佢未自己將老屎忽轉高級 其實好柒小高級會員

林早逝唔該你ban鳩埋我高登acc 106338, 真係唔撚想同你個濕鳩forum有任何關係. 呢度係LIHKG唔係高登討論區, 唔撚係你口中嘅山寨. 我地喺呢度生活得好好, 勿念.
用左兩個鐘,終於追哂3個post
Tube8加油,林早洩今次仲唔仆街死
以前就搞過LIHK一次
今次搞HKG+
我覺得遲早又搞多次LIHK
Admin 咁急澄清tube 8事件

擺明身有屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞