前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
<blockquote>

</blockquote>

點解高登收禁多律師信都唔搬SERVER去外國????

有撚錢咩

禁 d膠登 lihkg又一野開享d外國到?
入黎執返個一蚊
Live

留名等tube8爆料
點解高登收禁多律師信都唔搬SERVER去外國????

有撚錢咩

禁 d膠登 lihkg又一野開享d外國到?

洗撚搬咩,差佬問攞資料咪俾佢囉,又唔係告林早洩
Post 1同2都0負皮
Post 3已經有4個

打手咁忙碌呀?入黎留個名say hi啦
Lm
推番上頂先
假貨 笑撚死
Lm
Why no people
有冇位可以入到林生不誠實使用電腦?詳情無需披露。
留名一身蟻
有人唔做唔通走去佢度做狗咩
高登之前少少野又話要收律師信,而家係lihk唔知有冇保障(?)下係咪唔可以亂講野住
利申 政治冷感
。red] 最後想分享一點,中國某富商曾說:「許多假貨,造得比真品還好、更平。」此話對在中國成長的人來說肯定毋庸置疑。但香港長大的我們,其實清楚明白造假貨因為開發及製作成本低得多、道德及法律上的規限亦更少,才可以做得到。

香港高登管理員團隊

lihkg邊撚度係假貨,lihkg還lihkg,高登還高登,咁既邏輯都錯,正一智障。

agger
而家lihkg又唔係打住高登既旗號,on9乎?

人地用嘅介面係hkg+嘅,乜台乜台呢d 十幾年前froum已經有啦,你攞撚左版權啊 ?icon.介面冇一樣嘢係你嘅,關你林狗撚事咩嘈嘈嘈
成個高登最重要嘅係高登仔
你打住高登旗號呃飯食咁耐仲喺度9up
你自己破壞左高登仲好意思暗示人地係假貨
出埋d"同佢玩我就唔同你玩"嘅小學雞聲明
之前唔係話歡迎百花齊放嘅咩
between咁樣出一出垃圾公告又可以幫lihk賣廣告
好多人睇死我地不出一個月又回巢

D 人都on9,
以往上高登,係因為有似樣嘅討論。
而家高登爛到咁,就算touch wood 連加佛有d咩頭暈身慶,我去睇下書唔好?

去高登睇狗毛症互咬,嫌生命太長、想浪費下生命咩?

所以我地今次真係唔可以比人睇死,要有骨氣

好老實講而家唔係有冇骨氣嘅問題
係根本ios用家冇撚得用
如果茂茂然開個新froum就一定玩唔過
但而家lihk係時勢造英雄
由頭到尾係早洩自己整死自己
禿伯呢
禿伯呢

24小時蒲頭咩
柚木巴單野係唔係到依家都仲係無回音? 突然講起我又好想知

我都想知,其實件事完咗未?
柚木巴單野係唔係到依家都仲係無回音? 突然講起我又好想知

我都想知,其實件事完咗未?

問夠未,追下post就知而家暫時冇得跟進落去
問撚左兩日啦屌,答都答左幾次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞