前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
你又話星期六日唔會ban人, 但我真係俾人ban左wor

Topic係大係"[LIHKG]連高登都獨立唔到既話講咩香港獨立"

Post無人回但下一日ban9我

有時有大鑊野,林生會親自漏夜bam人

點睇?

我係咪admin唔重要
我都唔留戀做林生個forum 嘅admin
最緊要係我爆d料係堅,有哂圖有哂真相
我嘅目的係話比大家知林生做過嘅仆街野,點樣講一套做一套,雙重標準,出賣高登仔
如果你睇哂我爆d野都要留係佢個forum做狗嘅,我都無辦法,但我個人意見就係你唔過黎仲好
繼續係個邊做狗啦
我都廢撚事點化你

睇返我之前係你個post(2)做過啲咩就知我既去向係點
留名

點睇?

我係咪admin唔重要
我嘅目的係話比大家知林生做過嘅仆街野,點樣講一套做一套,雙重標準,出賣高登仔
如果你睇哂我爆d野都要留係佢個forum做狗嘅,我都無辦法,但我個人意見就係你唔過黎仲好
繼續係個邊做狗啦
我都廢撚事點化你

唔係啊,我認得巴打你
我係話緊cap圖入面嗰個阿仙奴藍斯
尹志平係人定係bot?
點解你仲林生前林生後
留名
林生係咪真係冇得做CEO?

Tube8 收下風唔該
留名
留名
好撚精彩!!!!留名支持!!!!

點睇?

我係咪admin唔重要
繼續係個邊做狗啦
我都廢撚事點化你

我記得係高登我係block9咗你
留名

點睇?

廣告我記得
Forum有廣告好正常
但果陣高登越加越多,加到load到勁慢大家先用adblock
留名

點睇?

廣告我記得
Forum有廣告好正常
但果陣高登越加越多,加到load到勁慢大家先用adblock

有廣告無問題,屌妳本身已經慢加完仲慢,開一頁疴完尿翻來都未開完
咁多年錢就識賺,但速度仲同56k年代無分別

點睇?

廣告我記得
Forum有廣告好正常

有廣告無問題,屌妳本身已經慢加完仲慢,開一頁疴完尿翻來都未開完
咁多年錢就識賺,但速度仲同56k年代無分別

依個世界冇免費午餐 只係要賺得有良心就得
留名
當年將09年ac升晒高級會員係咪有陰謀定想魚目混珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞