[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(25)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
我睇過佢影出黎d相,堅係靚,只係笑下佢收集二手硬件去砌機姐
nokia9 做到唔突鏡
就咁睇nokia9個相機使用體驗都好過垃圾Xz2p
至少人地影完可以不斷影下一張,全部背景處理
好過xz2p 影一張lag 1.5秒,影快d就炒相機
Nokia also claims the 5-camera array lets the Nokia 9 PureView capture images with 12.4 stops of dynamic range. That is in the same ballpark as a Canon EOD 5D Mark III.”
Sony PS 電視 相機 耳機全部都好勁
但合埋做部電話就
真係個個部門都想佢死咁有乜計

XZs 信念型用家 睇嚟買多部可以含淚轉生果了
因為每個部門係一間獨立公司
Lg同sony一樣情況
一樣係度互片
唔好怪nokia 部機理應係上年出 leak咗將成年
而家終於賣街但都要限量銷售 鳩估n記tune咗好耐algorithm先至去到出到街嘅程度
nokia繼google又一次證明cmos非不是最重要 最重要係個算法

sony寫好個相機啦
855 5g版先係正式版
屌啦星華為打手打到入黎 走啦仆街
今次全新相機系統唔知去到咩程度
nokia 9個背睇到打冷震

Nokia 9試相(唔知有有造假同ps)
好撚堅
應該影raw再較
今年影相測試睇黎有一場龍爭虎鬥
iphone前幾年用信仰打救
今年睇下d idog用咩理由話iphone靚d
如果其他部門肯合作嘅就唔會搞到今時今日咁
唔會

本身 alpha 機好似係 Android 嚟,Walkman 塞得愈多料等於干擾愈多。叫佢地出又一定會就住就住,頂多卑d cybershot 低階機轉型或者 Walkman A40 料,然後又收你6k。安橋果部有板你睇

SONY 係唔會卑你得一賞二,叫你買哂成個 eco system 就有份
攞你命3000出街
手機界Merrill
帶呢部真係唔洗帶DC
不過最致命係冇得插MicroSD
佢地好似都係用定制版android
我之前用過既黑磚係得返播歌功能
呢部都唔係主菜
855版nokia9先係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞