[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(25)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
部z5p 要熄左機先差到電,有冇人知咩事
LM
幫人清垃圾
down vote for invisibility
是這樣的哈,你們終端和射頻互不往來我不是很清楚,我對菊花終端沒有什麼好感,來找我我只會在我所知範圍內解答,首先,菊花的imx600訂製不過一年,是基本不可能立馬就換掉訂製下一代的,不過鑑於imx600問題不少,可以改進的地方很多,我就說說你菊所謂的全新大底的可能吧,也就是所謂的imx601,imx600的dram版本,這玩意兒本來是拿來給1399用的額,imx600完全升級版具體的你可能需要八老師來解答,當然,用上以後有大提升本就不是什麼奇怪的事
Xz4 幾時宣佈?
係咪一宣佈Xz3就會降價?

部xz1死左…急住要機
睇落xz2仲差過xz1...

XA2其實好唔好用?
相機同xz1 比如何?
宣佈完應該二手價會跌
但新機應該無咩影響(好似係)
始終都要等多2-3個月先會出到貨
用慣旗艦機就唔好用中價啦
影相完全無得比
咁如果等唔切,係咪入xz3好啲?

岩岩望到nokia8.1 好似都錯…價錢又平啲
聽朝去荃灣執部$1500 XZP頂住檔咪得
其實人唔喺香港,喺澳洲
想搵朋友幫手買,而佢28/2就會返澳洲
而家出xzp 行3千頭都有
依家出電話真係最唔底既時間
部xz1 無晒內存 入file explore 刪左thumbnail 接近20gb 而家內存不但冇多過 連個thumbnail 都唔見埋
有冇巴打搞過同樣情況 唔想reset 部機
陳列品好似無保養
用住先姐

不過堆 XZP 應該真係 demo 貨
好似無特約經銷商
係聯強貨就有保
有無人覺得xz1 / xz premium 上左9.0 後接收差左?
依家成日load 空氣要restart 先好d...

4998邊個會買
等放返入倉
3000可入手,xz2p 真是沒人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞