[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(25)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
水貨 lg g6 1498

Lego
係索尼定原生問題,原生唔係仲有個制轉嘅咩
native,撚過android one都係咁
要入settings先較得通知音量
係喎,不過我又冇咩所謂,每次換機校完一次來電同通知音量就唔會再校
前排xzp update完 瘋狂hang機....
大更新就洗機喇
同window一樣就咁升完會出問題
我由z z2 z5p xzp都唔洗機 係今次先咁嚴重喎
仲用緊Z5P
等XZ4出就換機
留名等xz4
點忍到粒810
係竅呀 先至3年換一次機
810 唔係四年咩
810 820 835 845 855
部z5p我係三年前買嘛
xzs磚左想再等半年xz4插水
中間應該用咩機去頂
me 2 z5p, 仲要壞左幾次拎去維修
如果真係想換xz4
保值咪買部iPhone 半年後trade 左佢 1換1囉

唔trade 想keep 多部機咪買部Nokia 6.1 7. 1頂住先
野雞
3000又好4000又好40000都好
用ge時間都係一鳩樣
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4551/212327/1/1/122113/?fbclid=IwAR1aTT_extBqZfaLALDhyEXOFJTh2w_o8BBKiYO6zuK1AHrTR9ydywC71ww
Xperia XZ4 將會有春雪白、曜石黑和 Sony 愛用的紫色機身,配備 6.4 吋 OLED 屏幕,解像度為 3,360 x 1,440,內置 3,680mAh 電池,機身尺寸為166.9 x 72.4 x 8.2mm,重 188g。XZ4 使用 Snapdragon 855 處理器,搭配 8GB RAM (是 Sony 首次慷慨使用 8GB RAM),內置儲存為 256GB,支援 microSD 擴充,並預載 Android 9 Pie 系統。

Eprice成日引用野雞網
D料仲要次次都唔同
智能電機資訊網成日轉啲random user嘅留言根本信唔過
你啱
http://www.tenaa.com.cn/wsfw/licenceq.aspx
上返去都搵唔到
一睇就知係改圖+出自https://sumahoinfo.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞