[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(25)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
始終Nokia出名,以前曾經係龍頭大佬,特別係老人家

加上佢中階機冇overprice, 又跟得上市場需求

不過Nokia 9真係生不逢時,2019機用S845注定……………
係,3GB ram同64GB rom都係得Sony用得最耐,長期維持紀錄保持者

Z2, Z3, Z3+, Z5, Z5P, XP, XZ 萬年3GB ram
meego嘅開發人員會唔會淨係去開發整架自動輪椅個system咋
當年買Z2以為買大生性,點撚知係伏
利申z,z2用家,我個fd用z3+用到屌老母
Z3+用S810, 冇得怪Sony, 最起碼Sony冇燒底板

LG
其實而家想出返xz premium,鏡面好撚j
希望xz4有驚喜
XZP用左近2年,除左影相同埋上下太闊邊,基本好滿意
特色/優點/搶眼
S630紙面規格18:9唔support咪一樣出到
整UI
用緊note8,全面屏無得輸
我買 demo 機都未有事
對唔住大佬,一時唔小心用左支那語
21:9就唔知了,最少唔會用番630啦

可能S450呢,如果Sony想死既話
你抱住10會用S630嘅心態等正式發佈會好啲
我只對旗艦機Xperia 1有興趣

中階機出唔出都唔重要。
真心Xperia 1唔好再留力,否則Sony Mobile分分鐘今年收檔

不過架仔心態係咁,各部門情願睇住SM死都唔會整合核心技術去幫Sony Mobile

如果有番3.5mm, 加番S Master HX,音質做到A50咁上下,已經ok

睇片如果有motionflow120hz, 影相接近番RX100, 已經屌打

1萬1部都鳩衝絕不解釋
左右曲邊不了

一開始好覺眼 依家又淡返
Sony mobile係野仔黎
唔使諗佢唔會收皮
係上面已經決定左2020收皮
即係今年係最尾一年
華為有錢真係可以為所欲為
上半年新版imx600
下半年新64mp cmos
佢八月出nokia 9 855 5G版
sony 半導體傻仔姐
明知自己食硬華為,不如坐地起價
賣到30美金粒比佢
你又知人地唔係賣得貴過30us
華為仲要包底,即係比曬錢買一定大貨量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞