[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike

迪列治搶到就好 歐霸決賽令我印象好深
濕左
連迪洛夫比摩狗用到好慘
埸埸無限比人中出
馬迪又幫唔到手.全埸眼神防守
依家既連迪洛夫先係真正既佢
又靚仔又好波 屈到喊
上埸個長傳睇到我
馬仔唔唔好彩入唔到
但佢位置感需要提升
要多d出聲提埸
我有樣野唔係好明
明明馬迪.普巴都係好頂得
點解次次人地角球都要禁定平安鍾

摩狗平時有冇練角球
除左守前柱個球員有D關係之外
角球咁多單擋 俾人一擋就你幾高都冇撚用啦
屌,廢Lin嘅問題真係講到口臭
廢Lin 進攻最大問題係跟波走
真係波到人到
至於樓上講話咩overload
1. 哥禿教嘅係左右兩邊k角位對出先overload
而唔係係中路overload
偏偏廢Lin最鍾意就係走埋去持球者,人地傳完俾佢
佢就即刻one touch回傳返俾人
但其實周圍仲有兩個或以上傳球選擇
2. 疤人地overload係傳切
廢Lin 係做唔到
一係甩
一係傳失
一係傳完唔切
一係切唔啱位
最多係hold住波慢半拍
做到咪有靚波囉
Eg 對卡迪夫城 其中一球
但這是廢Lin 十次有幾多次得 你懂的

幾任領隊用佢
係因為少人做呢啲dirty work
而唔係佢好波呀
朴智星係到嘅
會好好多
因為無論做dirty work又好
進攻都好
都好過廢Lin
Lin係鳩跑 又遮唔到第一點 好易就比人過左
進攻決定又唔好 成日霸住中路
佢走d位 9成都係對攻勢冇幫助
好多時仲阻到隊友 令個攻勢唔smooth
球商問題
v92年代就食硬猁狗喇
V92唔係打弱隊廢真係好正
隊親強隊都坐1望3咁
要坐正始終要對利狗
要打敗利狗係曼聯傳統
打利狗都驚.呢隊仲叫曼聯
咁阿蛇年代都冇話食硬隻死猁狗
v92年代就食硬猁狗喇
V92唔係打弱隊廢真係好正
親強隊都坐1望3咁
最正果場 馬達入兩球靚波 跣腳狗出黎想連收馬達hehe山比球證𥄫到趕出場 之後公海d人問佢出場一陣番更衣室沖唔沖涼好
福仔對鄰居一箭定江山果場
對迪米撚狗咁撚
我睇電視都睇到叫左聲
仲有對阿狗
RB Leipzig's Paul Mitchell is the front runner for the director of football job at Manchester United.
又話下體會個個既 而個啲眼光
我指v92年代淨係對利既比賽最正係馬達兩球果場姐 對其他強隊都有好多好正 但對中下游我睇到訓著左
計叫左出聲既我會揀馬仔第一場地標戰撚到史基泰爾狗咁再燙遠柱 然後講波佬句Welcome to Manchester United Anthony Martial到今日印象都仲係深刻到好似上個月發生咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞