[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
真心慘 本來睇好佢將來會好有成就
好似睇返唔係acl 得要休息九個月
試解釋
經常做一啲介乎犯規同唔犯規之間,騷擾對手,令對手唔可以喺一個舒服嘅情況下之後傳接波嘅動作?
所有球員唔多鍾意做嘅嘢都係dirty work(厭惡性)
長期高壓迫搶
全場人釘人
經常同對家埋身肉搏
進攻球員好多防守任務
高壓迫搶,人釘人都dirty work
邊忽dirty?

唔使力唔使氣?
衝刺先最哂氣力
一場波某段時間打還好
成場甚至成個賽季咁打就好厭惡
人釘人首先你要放低你嘅自尊
成隻狗咁跟住人
你叫普巴做應該反左枱
跑動又多
精神壓力又大 集中力要好高
話說 畢樹比琴日25年死忌 冇人講?
綠帽狗好波
男神羊好波
1.跑/衝刺/唒氣力同dirty work有乜關係先?dirty位喺邊?

2.原來人釘人係好冇自尊,成隻狗咁,姐係hehe釘世三嗰場又成隻狗咁好冇自尊?

3.普巴喺世界盃反左枱未?
Team player Pogba does the dirty work to help France flourish
https://www.sport24.co.za/Soccer/WorldCup/team-player-pogba-does-the-dirty-work-to-help-france-flourish-20180712
自己睇

《而我不知道普巴是誰》

話說,普巴同馬迪一齊搭火車出門,期間就喺架車度玩Uno🃏,但就開心過頭嘈親一對夫婦乘客。佢地為咗表示歉意🙇🏻,主動提出同哩對夫婦合照,但對夫婦竟然唔知佢地喺邊個🤭。

原來,哩對夫婦來自澳洲,平時完全唔睇波🤷🏻‍♂,只係佢地見普巴同馬迪兩個大細佬draw four draw得太大聲🥳,所以至忍唔住出聲話佢地🤫。

最好笑係,當普巴提出合照嗰陣,個老公仲以為係普巴幫佢兩公婆揸機添🤭,攪到普巴都打咗個突😨,同佢澄清係佢地都入埋鏡一齊影呀。個老公就心諗 : 你邊位呀仔要同你影相🤷🏻‍♂? 不過佢見普巴盛意拳拳,最後都禮貌地同佢地影咗張合照👥。

然後,對夫婦就張張合照放咗上屋企個whatsapp group📱,咁啱佢個仔係澳洲FIFA嘅電競評述員,一見到張相就認得哩2位大球星😳,即刻同老豆講,同你摟住影相嗰個係世界最貴嘅球員呀😍 (嗱好明顯呀囝都唔係好睇波,而家最貴已經係尼馬),仲幫法國贏咗世界盃添🏆。

不過,雖然對夫婦知道咗普巴係邊個,但佢地就冇咩反應😴,落咗火車之後就share咗另一張相出妮,話喺火車站見到隻好得意嘅流浪狗😍,應該已經冇將普巴放上心喇🙄。
-----------------------------------
Freekick已經推出咗更新版喇,快d下載個App,去約對手鬥返場波啦!

iOS link:
https://itunes.apple.com/hk/app/freekick/id1330868561?mt=8

Android link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.football.freekick
------------------------------------------
唔怪得簡迪成個毒撚咁,原來做得多dirty work
蹬佢慘
正常人真係好難同你溝通
a cute niqqa
冇point就躝啦,扮咩清高
人mark 人點都算係dirty work 啦
舊時除左星仔應該都冇幾個肯做
其實某會然咩事下下回人都要寸77吸嬲
正常都冇份啦
宜家都係得hehe會做人釘人同dirty work,但係人釘人同dirty work根本就兩回事,lin喺戰術上根本冇人釘人同dirty work嘅責任,話lin做呢兩樣刷完全係k9唔搭8
引戰王並唔係浪得虛名
屌你老母啦

dirty work咪姐係d冇乜人願意做
睇落冇乜正面意義但係都重要嘅野

餐廳冇人洗碗掃地你覺得會點
你呢個不孝子番到屋企你老母幫你執晒屋d衫摺好晒你有冇讚佢

講番足球 人人都想做英雄 入波助攻扭人
但唔係個個接受到做d冇人留意嘅迫搶走位身體接到"喘"擾之類 呢d咪dirty work囉
btw lin係扮有做
可惜本身太廢 效用大家有眼見
想話俾人知鳩up唔係冇後果
又要無知,又要扮戰術大師,連最基本嘅concept 都冇

球盲不特止
仲要係文盲
Dirty work係解厭惡性 令人討厭 唔鍾意做嘅工作
唔係真係解下三流 唔乾淨
場場鳩跑90分鐘
仲要分分鐘俾人撚狗
成個賽季咁打唔討厭咩
美斯頭嗰5-6季咪肯迫囉
之後都散步
高普敗走大黃蜂
某程度都係因為球員已經做唔返個高壓迫搶
冇乜人願意做就叫dirty work
你講下dirty位係邊先啦,跑下,逼搶下就dirty?
冇乜人願意做就叫dirty work

淨係呢句都夠智障攞命
日日都開戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞