[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
馬仔上場做乜眼紅紅?
同女朋友吵大鑊?
可能感動.終於踢到81分鍾

渣古肥嘟嘟咁
你唸下摩狗時期有幾多時間
俾你起中路囉波
又可以俾咁多機會佢浪射
平時佢起左路好似未訓身咁
回防都係hea住算.依家連回防都唔洗
經常
摩狗差唔多埸埸屌佢
普巴:睇下兩個柒頭
第一季來嗰陣carry 左成季
摩狗一來到就將佢個number 比左ibra, 仲要好似無問過馬仔
反馬班撚樣仲話咩咁後生比個number 前輩好撚正常,咁都接受唔到即係心態差

摩狗成日叫人respect 佢
除左佢d 契佢之外 佢有無尊重過成球會其他球員
雖然迷摩又會話唔尊重球會同球員係佢個人作風 高層請得佢番來記預左
Mourinho was prepared to sell Martial, but Woodward refused to sanction his departure and it caused huge friction between the two.
你老母
係人都知既事實
馬仔最撚憎肯定係摩狗
不停玩針對
第一季來嗰陣carry 左成季
摩狗一來到就將佢個number 比左ibra, 仲要好似無問過馬仔
反馬班撚樣仲話咩咁後生比個number 前輩好撚正常,咁都接受唔到即係心態差

摩狗成日叫人respect 佢
除左佢d 契佢之外 佢有無尊重過成球會其他球員
雖然迷摩又會話唔尊重球會同球員係佢個人作風 高層請得佢番來記預左

轉個撚頭反普時就講冇人大得過球會
摩佬D極端真係好黑人憎

搶人Number
話人無心態
搵個更差既山狗去頂馬仔個Player of month
想賣馬仔去車仔換Willian
呢樣真係好仆街.無專重過馬仔
伊巴要件9號就直接囉左佢
仲要上年馬仔係曼聯神射手
一個唔該連no都唔同你講搶埋你

然後打得好就搵個山神黎逼佢走
真係好仆街
國米開價比列錫加20m
換馬仔

摩狗係答應
老老實實 ibra 著9號我唔覺有咩問題
始終ibra 係大前輩
但做之前知會聲會好啲
其他野野就唔提啦
轉恰獨撚正仆街
我記得係馬仔加20m 換
痴撚線
比列錫係幾勁,克羅地亞都可以Carry成條邊
但點會搵馬仔換個29歲
其實第一年買比列錫5000萬一早要Deal 啦,果時28歲,打右翼都得,出波又準,Workrate又高
馬delete左ig同twitter
個陣一直諗緊佢係拎黎打lwb
Delete 左兩星期啦差唔多
依家D 90後
冇留意
應該又係同條女炒大獲
佢上次del 都係咁
如果只係no.都算
佢認命.佢黎到第一季
就carry成隊曼聯

但佢一步步玩針對真係頂唔順摩狗
上黎神射手成日俾佢雪
我好記得第二季.馬福埸埸後備入波
之後馬仔開始左邊有返穩定
唉.. 山神就過黎搶位
我係佢呢個處境都會想走
所以我覺得number 樣野未必有心結
11號 又係傑斯既number
係曼既意義仲大過9號
曼聯主力前鋒好多時都係著10號
天生毒真係好慘 少少傷害就世界末日咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞