[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
佢要黎好老實唔敢包一定有正選,不過絕對唔會係坐囉
輪換中鋒左翼又得,間中可以轉下陣比普巴抖佢踢偽9又得
如果有得試陣比佢試埋右翼都得,得左
右路有解決到咩

有幾場仲未破到大巴前, 真係塞哂車咁
E家勝利11人係追前4姐,如果要爭冠軍有正選料既輪換係必須!!
Lukaku唔洗擔心,放佢後備既話下年歐國盃佢自己會走 最驚要賤賣姐
你唔知曼po季尾就會出list要清邊個咩
lkk 點都有機會復活,始終後生同埋身型影響較大
只要佢很努力操番好就有機會,始終當年D入球數唔係咁易呃番黎

但山9真係明顯係跌,有心無力果種
fred 睇多季la
佢又唔係正選, 後備弱d 睇下適應有咩所謂
白lin 上年仲廢過黑仔都神奇復活la
要買里昂仔緊係買aouar同ndombele
aouar右中中個位fit晒 打法都有d似畢包既herrera
herrera都29同matic黎緊都31
右中中同防中個位都要開始諗如果牙fred適應太慢
Mourinho reportedly has put himself in the frame for the Paris Saint-Germain job after meeting with the club's Qatari president, according to reports in France.
極速上任同蘇b對決
好波
叫包皮尼馬回防
換走lin
解放大家
屁馬 = 普巴 = 鬼
問題係唔會為佢改變球隊踢法, 就算番生都好而家既踢法一定福仔行先 佢一日做唔番前鋒首選季尾好大機自己嗌走
話左佢下一隊如果係球會就得返PSG 揀

PSG 聯賽無人教都冠軍, 所以博下摩蛇打歐聯
摩蛇就想借PSG 證明自己仲有料 (其實淨係諗歐聯果十幾場就得)
尼馬包皮 條撚準備
摩狗教PSG既話 包皮隨時出走
訓住教都得
有得買包皮
沙福特城(Salford City FC)宣布,曼聯名宿碧咸入股球會10%,與尼維爾兄弟、傑斯、畢特及史高斯一起當球會班主。六人共同持有球會股份達60%。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞