[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
不過費sir後期買果個沙夏
其實係可以成功
呢個先真係慘
椰子
我一直唔明點解唔用佢
佢去到水晶宮進攻左勁多
蘇斯克查起卡迪夫城用過佢
九扭好勁
咁佢係精宮有無限球權俾佢練級啫
係曼就可能另一個故事
因為食咗椰子個女

不過條友都係串柒柒啲格
踢中下游會好勁,踼大會就未勁到會比個波佢舞
當事人否認過100次都繼續傳
難怪content farm咁多
係咪eric傳佢3中堅不能進攻果單?
sor
佢轉會之後我無follow up

咁就更加係椰子仆街啦
你咪eric串佢三中堅不能主攻果單
一係好似C7咁犧牲幾年成績圍住佢重建
呢點係
但連機會都唔比佢又真係仆街左d
蒙治今年羅馬先買唔少水貨,又保唔住沙拿,alisson,唔太睇好佢
祖記果個簽人幾好,成日簽到d有用既老野
雲達沙就ajax青訓搞得好
More news on Liverpool’s pursuit of Porto centre back Eder Militao coming in the next few hours.

Make sure you’re following #LFC fans.
之前傳過個波圖中堅
我2個都聽過
但始終人地係有80年代既3中堅講起
而何wayne呢種係無乜睇過以前既波
認為依家三中堅係不能進攻.係睇依家干地果種

講到尾足球戰術年年會更新
但永遠都係起舊果派加上新概念
OFFICIAL: Usain Bolt has confirmed he has retired from professional football:

🗣 ”It was fun while it lasted.“
佢係水晶宮就係咁所以進步未咁大, 但佢未去到carry 哂成隊波既。 不過我覺得佢既體能同速度係踢到大會, 做啲綠葉型純靠跑動既好好用。

如果講浪費, 棷子大把人糟蹋哂啦, J 仔再加條後防, 一嘢走3個主力, 變相未令到班後生冇人帶住冇哂方向進步, 踢撚到加陣啲防守都冇咩合拍性。
佢邊有咁既料
鍾意攞住個波扭,但係技術唔見到有幾好,傳射都唔入流
佢個腦仲停留係"試多幾次,總有似得"既地步
再勁都只會係中下游球王
0:50 單比利去左英超
祖記果種人棄我取

最仆街係要人唔續約free簽
馬體會果個就真係認真勁
你叫佢carry隊波就無可能
但要9扭對方又係真係好有用
特別係依家曼聯製造到咁多
機會單對單.二對二機會
費SIR係4231始祖
佢講親祖記都係突破足球理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞