[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
屌咩,又係PSV左翼
簽佢我要番廸比好撚過啦
睇落好似差好遠咁,但LEE幾年嬴既野多過345名
不如簽羅辛奴唔好?
所以都係9UP多,左翼有馬仔山9夠晒
要買都買右翼,就算賣山9都係簽番廸比夠晒
經常做一啲介乎犯規同唔犯規之間,騷擾對手,令對手唔可以喺一個舒服嘅情況下之後傳接波嘅動作?
lin係一個幾好用嘅前場球員,會做前場逼搶,對強隊好有用,可以幫曼聯快D搶到個波然後俾隊友打反擊(對熱刺個場),所以當lin打反擊放落中間係ok(佔中) e.g 強強對決打反擊 (對熱刺個場)。

但係一對D弱隊死守要破密集嘅情況下,Lin走入中間even左路就經常造成大塞車,而且lin又成日鐘意call ball ,扮美斯,但D decision making 又好一般成日中間俾失令到攻勢斷攬(e.g 對卡迪夫城,雖然lin梅開二度,但表現認真可以好D)。

lin係球隊嘅位置應該係做配角好D(多D拉右邊同羊/華西配合等人分波邊佢底線插入傳中),主角/AMC(中間俾波)搵普巴/馬達會更好佢地分波會更細緻)。

其實lin之所以成日俾人鬧(包括小弟),係因為宜家佢踢個位或者踢法(鍾意企死中間,對弱隊要破密集又成曰交失波/decision making 差) 令佢揚短避長(短:decision making、 中間同隊友互傳、進攻走位都有進步空間(對白禮頓個球同福仔打反擊) ; 長:短距衝刺(做插入)、肯做壓迫性防守、體能唔錯、覆蓋面大。
如果lin對弱隊多D拉右邊,個人覺得表現會好好多。

最後小弟覺得lin係值得我地去欣賞(上有年主場對車攻入致勝一球我都有J),就好似我地欣賞HeHe咁,只不過個人認為lin暫時用左錯誤/事倍功半嘅方法貢獻球隊,有D係吃力不討好。我都希望佢以後唔會成日俾我地曼迷鬧,話到尾lin始終係我地嘅親生仔,都好想佢可以係曼踢到掛靴,成就唔一定要去到傑斯/史高斯咁偉大,只要係能夠為球隊帶來貢獻就ok la,有ching提起朴智星,個人覺得lin可以學習下朴係適當時候做適當嘅野。

第一次出po,多多指教。
即係點?
講廢Lin 問題=撐山狗馬達?
曼就算輸都至少要熱血
搏盡無悔先真曼
啲轉會費變倒左落海?
係, 反lin就係迷山馬
打密集佢係隱形
強強對抗出就最岩
唔記得左邊場 出馬達加Lin條中路塞車塞到
問題唔係佢打咩位
而係佢打咩位,左中右都好,都係鍾意跟波走
Ok
跟波走唔係問題
學上面話齋overload一邊打爆人咪得囉
但係佢又唔得(當然overload打唔爆人唔係全部都係廢Lin 問題)但佢嚴重加劇左問題
廢Lin如果真係廢到一文不值
一早叫佢躝啦
而唔係叫換佢走
但至少同同類型比較
Park同佢仲有段距離
屌, 原來無份派4000蚊
所有球員唔多鍾意做嘅嘢都係dirty work(厭惡性)
長期高壓迫搶
全場人釘人
經常同對家埋身肉搏
進攻球員好多防守任務
衰邊樣
薪俸稅
高壓迫搶,人釘人都dirty work
邊忽dirty?
比比島收皮 斷ACL
係囉 好多隊都打緊喎
廢lin 練下啲基本功好過啦
做好控傳已經幫到球隊好多
斷ACL係咪話醫返都發唔到力
定係斷另一種
高普同哥狗隊dirty team
最多叫工兵型, 無話邊樣特別叻
乜都做哂勤力搭救
靚到顛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞