[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
由佢把口講特別有說服力
真係人才.過唔到就賣左你
密D 番後守頂住0:0
梗係好過上前幫手入波啦
pu佢阿摩啦, 塞七八條友係禁區咪一樣照失波
傳緊Bergwijn
黑鳩不了
要迪比啦
唔會有人黎啦
黎到係中堅啦 再盲都睇到差乜
咪又係黑鳩
冇咁黑 同埋真歌王
No love~~~
肥西接班人
對比番同樣年齡 朗隊勁佢幾皮
肯撚定唔止幾皮
肥得濟
雙手合埋落個袋到睇落瘦d?
記得以前睇龍咁威,李燦森同鄭中基對住Stephy講,咁樣可以突出腰既線條,顯得個人瘦D
Manchester United are one of the clubs interested in Leeds hotshot Jack Clarke.

According to The Sun, Leeds could demand £12million for the winger who has impressed for the Sky Bet Championship side

However, Marcelo Bielsa is confident of keeping him.

Full Name: Jack Raymond Clarke
Date of Birth: Nov 23, 2000
Place of Birth: York England
Height: 1,81 m
Nationality: England
Position: Forward - Left Winger
Foot: right
又係Left Winger
肥仔通常賓周短
呢期講費格信同名宿
eric又講得幾高質
https://www.youtube.com/watch?v=QsT5WuYJHC8
綠木唔同wilson 啦
wilson 青年軍似屈速多
綠木好似扭波同射術都有d
利申:印象流
玩fifa,威爾遜都係長傷
見到cc台話舊登用支那server
心血來潮返舊登曼區睇下, 原來狗竇po推左廿幾日都未爆
Wilson 傷ACL....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞