[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
咁假設vds 做左總監
有一日zidane黎話我要有哂話事權, 我要買麥包比, 保證三年內有歐冠否則辭職

咁vds 係咪要自炒?
如果vds肯接受嘅
唔使自炒嘅
不過所有野做完要比拖舟過目點頭先可以實行啫

當然有咩鑊就係拖舟自己食返啦
如果以摩狗.干地去睇
佢會玩謝個足球總監
然後等你走佬.剩係足球總監
車仔都換過幾次.
不過依家佢既管理比較似
木仔果種.又油王個助手女人去負責
果個女人更似足球總監
認真既.施丹都未必想要足球總監
除非同佢fd既先得
佢都想試做經理
how about 利狗曼城?
唔計爵連引戰

我記得dirty work係真係講球員願意去做啲介乎合法同唔合法之間既野去破壞對方攻勢喎,最好例子應該係hehe半場攬費明奴唔比佢單刀果球

講高位防守果啲係work rate高姐,同dirty work果啲係兩回事黎,lin做果啲最多係叫下把位
#mufc have rejected Juventus’ proposal (€2m loan fee + €8m option to buy) for Darmian. United want €4m loan fee and the obligation to sign the player being mandatory rather than an option #mulive [tmw, @Sport_Witness]
曼城果個足球總監同哥迪奧拿係fd
起哥迪奧拿未入主時已經準備幫曼城
設定藍圖.等哥迪奧拿正式入主
利果個唔知
買人唔使manager做
佢只需要俾transfer target出嚟
CEO去搞
Manager氹得掂個轉會目標就得
反而賣人多啲嘢搞
例如費sir當年唔俾軒斯去猁
Paris Saint-Germain have submitted a £22m bid for Everton midfielder Idrissa Gueye. (Source: L’Equipe)
抵到
呢段文應該更加清楚足球總監同教練既鬥爭
2010夏天車仔只引進了拉美利斯及30歲的班拿約,放走祖高爾波歷克比列堤迪高卡華奴,翌季安帥因「僅奪英超第二」被炒;2012迪馬堤奧勇奪歐聯後的夏天引進夏薩特奧斯卡摩西斯馬連算是比較好,但在11月英超4場不勝(4周前還連續7周佔據榜首)及歐聯出局後便藉故炒了領隊;摩連奴二次上車前Emenalo甚至還說「為了摩帥能再上車我願意辭職」,結果獲阿布挽留並繼續處理轉會事務,結果2015年摩帥奪英超後的夏天只引進柏度及表現慘不忍睹的巴巴拉文,再在8月摩帥強烈要求買後衛時,在死線日以合共6.7m買了Djilobodji及Michael Hector兩個笑話送給摩帥,成功在12月送走對二人地位具十足威脅的摩連奴。

由上可見,每一位為車仔奪得主要錦標的領隊,都逃不過夏天被二人戲弄,再在下季被掃地出門的命運,相信大家看到這裡,相信亦會明白今季車仔離奇的轉會操作,只是二人繼續以轉會買賣來弄權迫宮的另一個續集,只是受害者輪到了干地。所以二人一日不除,車路士根本幾乎不可能有一位領隊能長治久安,這是球會系統架構的問題。不奪標還好,一奪標就有兩對妒忌而敵對的眼睛在眼紅你呢。
原來佢今年都30
車仔呢種係負面例子啫
正常玩法係好似拜仁咁樣分權然後合作
不過最緊要都係簽約前講掂數唔好簽完約之後玩野
📰 Rumours: Anthony Martial is close to signing on a new five year deal and David de Gea has been offered a new five year deal. (ESPN)

Let‘s hope these contracts are confirmed soon. Great news for the club. #MUFC
拜仁太極端
佢要買德甲人
我諗100個先兩三個買唔到
同埋哥禿某程度都係同三巨頭唔啱先走

Memphis Depay has responded on social media: ”It doesn’t bother me 1 second, I just wanted to say some things about it. 0 points against us this season I can imagine what that feels like. I also know they mad they just mad they don’t have 1 player with the same quality like me.“
好就好在曼聯如果任命足球總監
木仔就會全權唔多理.比佢搞
拜仁果種其實足球總監都比較失敗
成班都係名宿
係馬體會同祖記係特別成功
馬體會睇人好準.祖記果個
就係睇邊個唔要就買.人棄我取
查到利物浦果個足球總監
叫Michael Edwards
係美國老細果邊派人落黎
但應該唔係ceo.
同木仔同車仔個女人有d唔同
如果曼聯真係請總監
木狗佢專心去簽史邦沙就ok
其他咪撚理
上一任果個高莫利就係利狗買勁多水貨果期
所以足球總監好同壞差別都好大
當然.好似摩狗呢種任何足球總監都係會開戰
冇得比佢買大牌
木仔管返財務好d
咁如果哥狗一走,佢個Fd 總監又跟住去下隊

個總監咪即係明存實亡
成日都會換人
利記個高莫利就係買太多水貨
比人炒
咁仲講咩未來發展,三幾年又炒一次人
同領隊咪一樣
如果你買得太多既無用既
咁咪炒
但如果有個好既足球總監
確實係會確立到球隊未來發展
馬體會同祖記果個就係好例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞