[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
當年想租你左閘救忙都唔得
你用乜撚野心態覺得我地會租
Goldmessi
Mourinho was prepared to sell Martial, but Woodward refused to sanction his departure and it caused huge friction between the two

好在馬仔係真曼
we have jesse
拜利加返個腦其實幾屈機
阿仙奴想借B仔既真係痴撚左線
問競爭對手借陣中主力球員
所以佢隻比比鳥傷左我好開心,仲要就快互對
d撚屌仲成日屌木仔
淨係呢單都一大功績
木仔唔識波姐 但唔係智障
木仔買人係聽教練舞
但佢有時d手段
好似留門神迪基亞
特登等到最後一刻先fax過去皇馬
到底有冇fax都唔知
屌9皇馬收唔到.咁就deal唔到

問題係佢果陣整個AM9嘛 加上作為前鋒梗係想著9號
#賣走普巴 #活禾特下台
果陣佢串馬仔踢波好似打PS4咁添
摩狗幾時復出教波
#贏我陪你君臨天下 輸我陪你東山再起
講起摩狗條仆街真係火
佢玩到馬仔謝.然後話我幫緊佢
呢種仆街教練去邊度都會遲早仆街

最初就話係因為球迷要求用佢.之後救左佢
就話設左障礙.過左就會頂級

摩連奴:馬夏爾想躋身頂級,必須克服我為他設置的障礙

曼聯主帥摩連奴在周末備受關注的曼市德比賽前,接受了曼聯官網記者Helen Evans的獨家採訪。他盛讚了馬夏爾最近幾週的表現。

摩帥也表示,他對待馬夏爾的方式幫助這名年輕前鋒取得了進步。

摩帥解釋說:“我從不放棄,即使馬夏爾必須經歷一些艱難的時刻,我也從來不會放棄這是他最正確的道路的想法。”

“我知道,如果他要成為真正的頂級球員,他必須克服一些我給他設置的障礙。這取決於他的天賦,因為他確實擁有現象級的天賦。”

“對他來說,最大的問題是要理解什麼是頂級球員。因為頂級天才和頂級球員之間有很大的區別。”

咁都講得出
邊有人同佢合作到
yes
佢為左打壓馬仔咩招都出齊
踢波ps4.唔鍾意防守.球迷要求我用佢
無個性.我設障礙俾佢過
對住呢種教練你都無計
設個障礙俾馬仔.所以買個山齊士同佢挑機
踢唔過山神.就賣走左
置障型教父
對曼聯有意義有撚用呀
對個個足球員有意義先得架
佢馬斯亞_9呀ig名
唔鍾意防守咁真係缺點嚟嘅
隊友可以幫你補住位先
但唔代表你可以hea住散步回防
但唔係頻密叫佢返去做防守
仲要從佢口中做球員仲要突破佢個置障
認真慘
係咩
我記得v92 馬仔返黎夠過左閘好多次喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞