[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
拉邊都係一種既
只係話佢係中間既位塞住唔現到
夾多幾場睇下
一場出街幾多件馬仔波衫
lin仲有個問題係傳直線好廢
成隊直線波比得最好都係hehe 同普巴
hehe 本身就係cam 料
點知比摩狗改造變工兵專做dirty work
摩二季仲變埋condom
Dllm摩狗
LIN 比你班反LIN講到一文不值真係笑出黎
係咪要睇山9 係右邊妹住吊波 定係要FF馬達右邊無限彈彈波 先係最而陣
都係果句,繼續屌LIN其實無壞,反正LIN過往都係越屌越有貨
到時又成班改口叫LIN神 比我鞭
其實最諗唔明係點解唔用hehe
第一季又打得好
work rate又高
又唔算生得矮
但又死都唔用
有馬廸當佢condom,走火入魔玩柱陣
第一唔係黑人 第二唔夠大隻 第三唔夠高
人地話lin先係做dirty work呀
咪又係次次俾人屌足成季, 威得一兩個禮拜
卡迪夫城新加盟前鋒坐嘅飛機懷疑墜毀
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-guernsey-46954922
信我啊,當有日佢離開曼/掛靴果陣
又會有一班人話好掛住佢
其實兩個都做緊囉,記唔記得上季你地班人仲話全隊得兩三個人走位
一個係HE,一個係馬達,仲有就係LIN

基本上中前場就係LIN做dirty work,中後場就靴做
你知唔知乜野係dirty work
#mufc are interested in Steven Bergwijn (PSV) and have watched him numerous times. Inter Milan are also interested. A transfer could only happen in summer, not this month #mulive [de telegraaf]
試解釋
剛剛先係sofifa睇完佢

同曼城差71分,好似踢少人一季咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞