[連加特一碌柒🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [487]

1001 回覆
78 Like 14 Dislike
點解班軌買到西瓜恩咁開心
柒足十年 搞到美欺長年亞軍
換走左女人達梗開心啦
金鐘毒撚
咪一尻樣 單刀成日炒
橫傳撞射仲藍天過肥安
我地當日搶到LKK都J到虛脫啦
其實依幾場馬仔都有回防,由其打熱個場,下半場經常回到禁區側封出波,雖然封唔到幾多球,不過唔好再印像流佢唔防守啦好無,唔防守同防守廢係兩回事
同埋個場就係下半場佢多左回防,所以反擊即刻弱左
如果佢教巴黎就好睇囉,肯定日日六國大封相
之前包皮係摩狗在位期間講過唔鍾意曼聯d踢法
係就好, 一黎就逼包皮返後場防守
到時包皮仲唔走人
基本上成隊波真心鐘意巴黎既得幾丁友,其他都係為錢為名為冠軍,你摩狗去搞高壓統治一定會炒大鑊,艾美利就係人辦,教巴黎教到第二都算千古留名
#mufc are continuing talks with Mata regarding a contract extension. He wants a two year contract but the club normally offer one year contracts to over 30‘s #mulive [men]

Manchester United are interested in Leeds United winger Jack Clarke, but Marcelo Bielsa is confident of keeping him. (Source: MEN)
LEEDS 同曼好似好大仇口架WO
Bielsa肯放球會都唔會賣掛
簡東拿同阿倫史密夫咪Leeds過黎
差咁遠嘅
仲有Rio
仲有費迪南
rio都係啦
倫敦金
冇 不過其實幾靚 佢個款都係啲Oversize 如果係我買要返平時着嗰啲size就應該啱 因為平時啲hoodie都oversize
成日覺得佢係西咸過黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞