西客之中既西客。因應餐廳只有兩種甜品而覺得 可以自己免費帶蛋糕嚟食

452 回覆
43 Like 897 Dislike
我既切入點係 其實依個資本主義世界所有野都係巧立明目想賺錢 最好茶記有免費午餐 地產佬送層樓比我住 搭車唔洗車錢 叫雞淨係比錢買套
有次叫雞佢淨係得鋼本 咁我就想自己帶個道雷斯去
禁完鐘佢話1q要300 都痴撚線 佢已經無dom揀要我自己帶 仲要我比屌系費 其實隻雞都只係想賺我錢 而我都只係想齋屌唔比錢 唔講住 開個post刷下認同先
可能佢希望餐廳啲人跪低喊住兼減價求佢唔好取消張枱…
講到尾叫雞要比錢都無錯 只係隻雞既態度問題 當然最好唔洗錢 我好聲好氣叫佢免費比我屌1q 佢竟然要要收我錢 我搞完一輪話都係唔屌 佢竟然淨係同我講ok 佢起碼都要出封感謝信多謝我用我寶貴既時間阻住佢搵食啦 搞撚你個錯咩態度 諗起又炆 出個post鬧柒佢先
唔好搞亂哂
咩比喻都係假
做生意明賣明買
唔岩未唔幫襯
又唔係突然收
咁都要唱
最撚撚憎呢d 樣既人
我好嬲。
Derrick大冇諗過店家唔覆你就係想你嬲
八十年代唔少人姓李英文都係寫 li,樓上死話香港用 lee 𠴱位真係出過城未?
唔book咪取消囉,
洗唔洗整個 byebye死傻閪 sticker咁冇品啊
自我中心極強嘅死基佬
以為個世界圍住佢轉
自己一定岩,人哋一定錯
佢連錢都未比過就當正自己大爺
人地提供嘅服務就係得咁多,你唔啱嘅咪唔好幫襯,你憑咩要人地就你。做生意都係睇錢份上,條傻西又唔係俾得起錢,放上網黎自我感覺良好攞扎沙
香港咁既服務質素收加一同切餅費真係笑話,但西客緊係屌左先
你柒夠未呀,我識好多寫 lee 既佢呀爺都係大陸落黎,咁又點,咁樣撐落去係咪會舒服 d?
係咪盲撚左,死都要拗,上面咪講左餐廳唔想你係佢地方食其他野囉,唔一定係有無用佢雪櫃餐具,你佔用左佢空間食其他野,收你錢好合理,又唔係無講明
因為佢用Li
d 死gay佬真係特別麻煩
呢條死基佬以前讀彩石里自稱St Joe果間男校中學 初中果時經已基到出汁

佢地成班基佬響電腦室偷睇GV比人斷正 再響自己學校圍內既歌唱比賽響台上面同佢個同班同學表白 又匿埋廁格拎住d大隻佬相打J比人拍埋片添 同佢唔同級都知佢咁撚多Gay情
你坐係間餐廳度食唔屬於餐廳既野
你食埋個蛋糕先走就阻住左張檯去接下一檯客

老實講切餅費實際上就係罰款黎
有啲餐廳直情唔幫你切
幫你攞出黎放係隻大碟上面就收你一舊水
不過一般黎講如果你個蛋糕只係存放唔會係餐廳食
其實佢都唔會收你錢
鳩少陣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞