西客之中既西客。因應餐廳只有兩種甜品而覺得 可以自己免費帶蛋糕嚟食

452 回覆
43 Like 897 Dislike
柒撚左無嘢好講
當日10點幾仲問緊有冇芒果
係咁緊張人,就早2日訂左啦
明明本身都係諗住當日求其執個
真係好朋友
柒左撚就話唔回應,公審人就識,識唔識返去同人道歉?
客觀事實就係事主(或者係你 )出post屌要收切餅費
唔再回應?還是係柒到唔想回應
一句態度唔好 就可以任意公審人地間舖
你帶野食去人地間舖度但唔叫人地D野食,人地一蚊都唔收你你話好唔好?
咁既道理啫,切餅費只係得個名,仲有酒你都要俾開瓶費係一樣得個名。
你記住餐聽唔俾野食入去就係咁簡單!
老實講你擺得人上網公審
唔係你死就係佢亡
你行得呢步就唔該唔好扮受害人啦
係有既,日本夜王有講,以前返大陸都見過有人帶私家雞
人地打開門做生意咁撚多野做你期望人地朝早十點到下午4點得閒覆你?
你估你坐OFFICE?
可能以前網絡未發達,
反而唔覺有好多依d on9.
我點解要睇?
一來啦,我諗二來係有D人見識過網絡公審有力量,D ON鳩仔又以為自己先係正確
咁你有冇諗過係人地未返工,
冇menu 喺手,點影menu 比你呀,你唔係蠢撚到以為人地放工都要袋住menu 返屋企呀下

好啦,一樣隨時自己上openrice 都搵到嘅野你唔搵等人send ,臨開舖前2個鐘你先cancel ,隨時浪費左一張台,人地覆句ok 就算,都未屌鳩你,你反而話人態度唔好知唔知點解呀,
因為你前設左顧客就係高人一等嘅心態,
所以你應為低你一等應該服務你嘅餐廳員工覆句ok hea 走你係冇禮貌,佢應該好重視你feeling 怕冇左你呢個(閪)客,所以你咪火滾囉,
仲要合理自己屌鳩人傻閪呢啲小學雞行為

啲人覺得你係基佬都好合理丫,
你啲性格行為同上次海港城同機場果兩條屌屎忽嘅死基佬一撚樣
八婆已經係令人討厭嘅生物,一條會比人屌屎忽嘅八婆真係唔應該存在喺世上架
咁大個人錯咗唔撚識道歉
道乜撚野歉
條仆街根本就唔覺得自己錯
睇返D cap圖部分對話
已經知道佢完全覺得自己無問題
係Lor 俾人擺左上連登屌到屎忽爛
先知道自己有問題?
還是係柒左唔撚想發大件事
咁大個人EQ低到
人地唔覆你幾粒鐘就話燥
gay佬返屋企玩屎忽啦唔好出街喇
有冇諗過,間餐廳覺得你係西客
所以唔覆你等你知難而退?
你嚟到又要為冇芒果同切餅費寫衰人
不如而家唔洗serve 你俾你寫好過
見你唔嚟仲唔即刻開香檳慶祝咩
先唔講今日嗰餐好唔好食,我真係唔明點解間餐廳可以咁唔要面收我一百蚊切餅費囉

死傻閪 一定唔撚應你就發哂茅
覺得自己係尊貴客戶
人地可能係電之前電話中已經覺得你係ON99,閪客可能性好高,咁如果佢本身都多客HEA覆你就好合理,唔好用劉華個套去睇D公司,D公司咁多客佢梗係招呼左D真係好既客先,你問埋D ON99問題又連去人地度帶蛋糕酒要另收費呢D都唔知,咁人地心諗你都係ON9客架啦次級PRIORITY甚至唔想做你都正常啦。

呢件事係教訓你地,做客之前諗下商品提供者既立場啦。
成篇文兩大段講切餅費
得最尾嗰一小段等咗成日

一個人如果真係嬲後者
個比例會差咁遠?

係你寫作能力差
定係嗰腦有問題呀?

定知自己柒到站唔着腳想轉pt.
雖然我好enjoy日本果種顧客至上服務態度
但係覺得要自己做好客人本份 我先值得享受人地高質服務

香港人究竟俾劉華廣告果句 "今時今日 咁既服務態度係唔得"害左幾多年
你帶食物入黎食左中毒係一定會影響餐廳
你蛋糕食即係你會留肚食蛋糕 佔用場地之餘仲要消費低左
熟客見到可以免費帶 隨時餐餐都帶野入餐廳食/飲

同埋呢d情況d客一定唔會準時還檯
好多時主菜出貨加埋食既時間都唔會好鬆動
最後一定會賴落出菜慢搞到冇時間食
叫你交檯就會話食埋呢舊 食完執埋野要半個鐘
個時市道唔好,諗埋D衰野叫香港人做好D
不過個廣告D服務又係差既,好似D大陸阿嬸咁自己賣咩都唔知就把撚!
On9仔有樣睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞