西客之中既西客。因應餐廳只有兩種甜品而覺得 可以自己免費帶蛋糕嚟食

452 回覆
43 Like 897 Dislike
仲有識打英文好撚叻咩 收皮啦扮撚哂嘢咁
睇字都覺得係煩人
個樣又唔係差,點解個格可以差到一個點
餐廳不嬲都驟忌人地帶外來食物飲品,切餅費包含服務費 供應餐具,額外清潔費,人地係你book位時已經標左價 你唔接受就咁cancel咪得囉洗唔洗屌人啊?
如果是用來媾女,真係死得,生日飯食到咁撚肉酸,不如去7-11食放題算撚數
咁撚閪
成q日扁起個嘴做嘜L野 張張都美圖秀秀

佢唔係天真到以為切餅費真係幫你切個餅呀 餐廳其他成本唔洗計既 仲要噤厚臉皮話人唔合理

不過餐廳大半日都無覆wtsapp又真係慢啲 定佢地下晝先開舖
On9仔
麥記會唔會比你帶kfc堂食呀
佢tumblr 有好多狗奴相流出 仲有含人地條撚囉
借埋佢個爐煮丫嘛 食材自己帶 理由:咁佢無我想要果種食物嘛
切餅費開瓶費就係防止你呢d仆街自帶外來食物嘅行政費成碌撚咁仲係到問長問短
老老實實收1舊水已經好比面 2個人除開都係50 叫份甜品都未必夠啦
或者餐廳根本忙到唔得閒覆機

以前做過cafe,樓面個head最憎就係啲人msg來book位,因為打字同等覆真係慢過電話講好多...
I never demand
一睇就知喺個啲小學雞 覺得打兩句英文好威鳩
英文唔好 就咪撚寫啦

利申 試過

直必腸 仲要連佢班fd都係,成班痴痴呆呆坐埋一檯
反而我book過兩三間餐廳都叫我wtsapp佢唔好打電話去 應該忙到喊 不過通常一兩個鐘就覆

講真 佢打去book枱嗰陣人哋已經講明收費
明買明賣 又要book又要吊
有無source
先唔講譚仔得米線同薯粉 我問佢攞menu又等左五分鐘先比我 我book完位再cancel撚鳩完佢屌你啲啊姐多謝都無句 最後我自己帶個即食通粉去食只係想叫佢幫我煮埋同比堆餐具我佢竟然收我煮麵費 屌佢啲譚仔啊姐既態度真係好差 唔講喇開個post屌屌佢先
陳冠希 Edison CHEN
陳慧琳 Kelly CHEN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞