西客之中既西客。因應餐廳只有兩種甜品而覺得 可以自己免費帶蛋糕嚟食

452 回覆
43 Like 897 Dislike
樓豬本身就就想推你上神枱比人審, 由其兒登本來就鍾意咁。

不如你諗下最近有無啲恩愛情仇仲好

樓主可以秒答你係member, 十之八九應該係你嘅haters

好在tumblr改咗制
你用街招呢個比喻唔啱,街招係public 係全世界都可以睇到。佢只係貼左係自己屋企道牆比佢friend list 上面既朋友嚟睇。
如果你有睇佢回應,你會知道其實佢係放係自己fb 同 for friends only,你生活中發生左啲事都會同朋友傾下講下。佢無諗過要同所有人share。
public?
非住戶點入黎呀?你玩我呀?

spin啦繼續陪你spin

當你有一百個朋友,一人同三個人講,三個人又同三個人講,轉頭都全香港知,仲未計有人會放上網,你唔係一句for friend就過到骨呀嘛?
間野做夜市架
佢一開始就屌收一百蚊
依家又縮 話其他原因
縮咩姐
大哥
你都話cancel
係咪一定有必要覆你千字文?
你飯佢舖頭嘅野就話免費借場俾你食啫
而家你食其他野,收返你場租都要啦
佢無要求9秒9,佢真係等左大半日,等到就夠鐘食餐飯。佢亦真係絕對唔係縮數小家既人。但你要有自己既推論都無辦法。
覆得短就無誠意態度差
覆千字文態度好呢就話R生意,早知今日何必當初
態度差就繼續批鬥,條撚樣點都有得講
唔縮數講咩切餅切到驚為天人依啲戇鳩嘢?
其實真係唔關語氣同內容長度事,係因為全日都唔肯覆,但話cancel 鋪頭就秒覆。而佢等全日只不過係想睇下甜品menu。
其實真係講左好多次,唔係語氣唔係內容長度,係佢全日唔覆,但cancel 就秒回。佢無要求過9秒9覆機,佢真係等左全日至嬲。
篇文兩大段都係講切餅費
唔縮數 講咁多做咩? 城市論壇呀
嬲乜鳩,星期六人地開六點半,五點覆你好晏?
又想人地非工作時間覆機?
佢係唔滿意切餅費,回應講左,但佢從來無R過唔比,你睇佢原post 都知佢無。咁當然,都係嗰句,你可以繼續有你既一套推論。
盲撐咗幾版個位係本人定係佢老襯呀
What?

講多錯多呀
其實好多餐廳都收切餅費
事前問左 有講到 無乜好嘈
你估好似吉野家咁
任班西客自帶食材入去打邊爐咩

再者 比著我係餐廳 都唔撚覆呢D西客
個個都問要呢樣果樣
你估真係有個專員專門覆whatsapp咩
而且 send資料出街 有乜野錯漏
到時要個員工自己上身
反而cancel booking 就完全唔撚駛驚咁多野
緊係秒覆啦
切餅費真係好9
我從來都唔會去呢啲餐廳開蛋糕
不過你唔認同咪唔好去
我唔知當事人知唔知鋪頭星期期六幾點開舖,如果同平日開舖時間唔同,我相信佢唔知。
屈完人係GAY 之後攻擊人性取向
所以就有理無理屌左先
又贏
佢只係要個甜品menu 都係西客?早兩日餐廳至自己send 情人節menu 比佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞