西客之中既西客。因應餐廳只有兩種甜品而覺得 可以自己免費帶蛋糕嚟食

452 回覆
43 Like 897 Dislike
條友真係唔識㗎喎⋯
咁得啦 我去餐廳帶埋飯盒去食
$100 切餅費比唔起就咪撚出街食啦
屋企食個腸蛋麵再切芒果蛋糕啦
弱智,你朋友無芒果食唔得咁做咩幫襯人地餐廳唧
去許留山食到響個鼻流出來都得啦
講完句英文以為自己好有道理
人地租地方,裝修費,電費,唔通係比你同一班朋友去切蛋糕
呢間又好食又好服務都有人投訴....
係人地餐廳食自己野先收你切餅費,你估俾幾隻碟你幫你雪住收你$100?
點解 因為多人用?
切餅費同開瓶費去多幾次變熟客十間有十間都豁免
咁下次我book 西餐廳,之後話佢地無牛河,我朋友好鐘意食,之後自己帶碟牛河入去食,淨係叫杯水

無你岩食既野咪轉場囉
唔撚想俾錢咪唔好去食囉,而家有支槍指住你個頭要你去呀?正一大種乞衣
仲未有人post條友d相
男人老狗就好心咪撚咁小器啦
唔食依間咪食第2間囉
咁小事都要拎出黎講
自己帶其他野食去人地鋪頭食仲要大撚晒咁
條友唔方好得去邊
ok 可以唔收你切餅

無得幫你雪餅
無碟叉提供俾你 邊個幫你洗?食自來食物仲口大大 dllm開門做生意 你話食自己野就食自己野?
老麥冇飯俾我簡 帶個飯入去食先
比少少錢就覺得自己大撚哂 有人揸住支槍逼你食呢間餐廳呀?你朋友鐘意食芒果關人撚事?講到個撚個都要圍住你轉咁撚樣
仲要恐嚇人話要話哂比所有人知 係咪想r野r discount免切餅費呀? 但又唔撚知自己先係on9個個 笑撚死人
柒頭
你可以選擇唔幫襯,個個都話個價錢唔合理,仲有人會跟價錢牌畀錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞