西客之中既西客。因應餐廳只有兩種甜品而覺得 可以自己免費帶蛋糕嚟食

452 回覆
43 Like 897 Dislike
扮乜鳩有覆就會繼續去俾100蚊
個死gay佬嬲撚到
條友仲以為切餅開瓶係服務
根本係罰款黎
唔想你咁做
其實係有
試過真係有人去小額到告,係要個客賠返
啲文法好臭西港女 一係就係死基佬
仆街原來真係Gay佬
臭閪港女⋯⋯呀唔係,你個死人妖,去含撚啦你屌你老母,好撚反胃呀死基佬
0個班死基佬真係好撚難頂
成撚日小事化大 打咁撚大篇野就係因為遲覆
早D打去約囉,唔駛做專覆你咩閪客
切餅費都俾唔起?
人地咪講撚左得一兩款囉 仲問 無芒果啊死gay佬
以前啲登記官,乜撚都會發生

我阿爺四佬香港漁民,啲仔女(即係我啲叔伯姑媽)同一個姓三種串法呀
咁係你井底啫
可以的,夜總會唔一定要叫女。
淨唱K都得
我香港出世
有曬港英出世紙,都係寫Li唔好衝出黎啦
Li係大陸已經係早期既事
如果你都講到高級餐廳
咁你入去食飯唔係仲係度乞呢百幾蚊既切餅費呀
當俾多啲tips咪算
大種乞兒兼鄉下仔,以為切餅費真係幫你切餅,係唔想你帶外來食物呀柒頭,個個好似你咁聽執笠啦
其實切餅費一向覺得有d on9
有時件蛋糕兩個人食都係買d細細個可能百幾銀
但切餅費已經差唔多等於個蛋糕
不過既然佢set左係到又講到明
作為食客 你咪一係照俾一係唔買lor
咁樣公審人做乜9 人地又唔係屈你俾
而且大把人帶件餅去餐廳放左入雪櫃
最後就咁拎返走都有
高級餐廳先收得貴
Gaddi's收六百蚊或10%酒價,較高為準
乞?
大把人唔介意俾,係班乞兒會嘈,分分鐘未有錢幫襯
無唔合理,唔叫切餅費叫清潔費你會唔會好接受啲?
當你四個人,都用多左四set 額外碟,餐具去食外來食品

都係個句,如果係捧住個蛋糕行出門口食佢都收你呢,我就覺得真係唔合理喇
Link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞