[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
JOIN全身又送上唇
全身唔包上唇?
本身join 左Dermes underarm+full face plan
早幾日上去maintenance 果陣佢sell我有新機叫我試試佢
咁試做左bikini top line,屌嘩聽完個價都貴到唔想join
依加諗緊去aplus/hairless做
aplus好似好抵屌但好似好難book咁
hairless有冇絲打上過去做?
唔好
VLINE打得一個手指位
仲要係正大脾LA度
個度邊會有毛架
垃圾DEXXX
有無人試過bexxskxx
見佢 full bikini 5380 好似價錢幾好
我送出去呀
Full bikini 折哂後減埋2000回贈加eps pay96折
=8xxx
我再回多500cash 比你
圍返7千尾做到
個上唇送埋出去
M記7xxx = full bikini + 上唇
平定貴就見人見知

因為積分想轉現金就要介紹多一個人先得
如果唔係啲積分只可以用黎換平價濕尻treatment我又唔想做
點解送出個個只係free 一次小部位?
定應該係free一個部位?我問左至少可以打6次以上
已經有frd要左個免費6次啦 淨返free 1次:/
咁都係揀返upperlip同underarm算 thanks
其實
呢間不建議
但你都join左咁多野total幾錢?
我問過學生價折哂所有野係9萬幾左右
$48000左右
學生價真心好撚屌
佢全身學生全身先係九萬幾十萬 好似比我宜家多左o位 全面 全背 腳趾 本身冇諗過脫埋嘅下肚線同手指係送嘅 好似係計次數 唔包脫得晒同永久
其實好火滾
脫面,又分咁多部份
髮線同髮賓同有額頭,上唇下唇下巴,眉頭面峽
煩撚到
Bikini同anal
V位O位

唉 聽到都麻煩
一次過join全身算9數
反正出左黎做野都搵得返
我啲fd好多學生時期就去左整
依家free比佢地都無人需要
Btw 你啲積分諗住點用
有無sell你濕尻treatment
我學生仔 佢見我自己都話唔到事俾唔到 佢都冇乜再sell 不過就講refer人去消費 儲夠分可以換現金
我見你同我都差唔多時間join
早知我join完再referal 你
直接另外就回夠你1千就算
蝕左俾佢
點解嘅?見#1都有提佢以為都諗得過
次次等成粒鐘
範圍又次次陰d陰d愈來愈少
搵笨7
即刻有啲縮沙
吓唔係掛
我仲join左$12800 plan
咁佢打少左可唔可以叫佢打返?
你係邊間分店做?
富時
你咪同佢嘈
睇下得唔得
我以前都係次次嘈架
搞到我好似無賴咁係房入面又嘈
COUNTER前又嘈
明明係佢地搬龍門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞