[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
唔該絲打
Beauskin打full face痛唔痛 會唔會爆瘡
驚佢sell我買其他部位 我唔買佢hea打咋
想問下有冇絲打想join DE_ON 二人同行優惠呀?
有就留tg
我打過一兩次full face之後就無再打
痛就唔係好痛 始終面毛唔太粗嘛
打面主要係每打一下都會俾冷凍劑噴到嚇一嚇
但因為我皮膚乾 覺得打咗好似易咗出暗粒
所以之後就唔打喇

而家面部剩係打upper lip 差唔多無毛
以我個人經驗 因為我已經join咗全身脫毛
所以佢有時只會sell下我做facial
但通常我話我諗下先 佢就唔會繼續講
之前仲有送過2次免費facial俾我
做完都好快就走得無hard sell
想問得一次定有療程
有冇人脫毛會再加peel埋?
想peel全腿 有咩好推介
下手臂同小腿用晒凍風機都痛到仆街
反而underarm同一個度數唔用風機都接受到
自己買gel plus/mask15
嗰陣啱啱入u做pt一有收入就去做小腿
雖然做完一兩次有懷疑過
但見佢出埋聲明堅稱自己有用冷凍劑就信咗
直到之後join其他公司先知道有用冷凍劑係點
好彩都成功脫到無burn到 連嚴重倒生都無埋
而且嗰陣個價真係幾抵玩
咩係2年全身plan? 唔是永久保養?
4+4
頭4次3500 之後4次保養
咁平
non peak hour?
Yes 總數萬4 星期一至五 8次之後要比錢 比幾多唔記得左
之前一直好想脫 但學生無錢又唔想分開做
追完7個post 見到Aplus full body 就直接鳩衝
好抵
我全手全腳已經3750一次
仲要愈做愈差咁
想問下咁多位絲打做完打格甩底兩日
無紅腫但有啲黑點點 摸落去像平時損口個啲焦既觸感 望落似燶左既毛毛
係咪正常 遲啲會自己脫落?
2年前join左佢地全身,
已經脫得7788,
服務好,無hard sell,
唯一唔好在booking full + 每次都要等好耐,
但呢個價錢我覺得好好了
呢d紅好快退的,
做好d保濕脫前脫後都查密d lotion會好d
我好似打手咁
琴日做完第六次part2 感覺良好
我係beauskin 淨係打過1次face,
痛就唔算太痛但額頭位爆左3-4粒瘡。。
治療師話爆唔爆係因人而宜&第1次打反應比較大之後會好d,
sell 就唔洗膽心呢間野完全唔會 hard sell
原理係咪靠夾出嚟?
似係用chemical 令d 毛髮自然斷開
把刀片純粹係d 膠增加個friction 扯走d 斷毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞