[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
我就一次做全手 全腳 underarm 膊頭
一次做full bikini 全背 唇毛 後頸
我覺得你都可以參考下
買全身其實幾抵 又唔怕佢sell其他位
可能遲啲突然想脫埋肚毛啊心口毛都可以隨時加
依架加咗三大三細,之前去九龍灣個職員講
絲打可以分享下點樣兩次做哂嗎?
因為我點分都要上三次
上面答咗
一次做全手 全腳 underarm 膊頭
一次做full bikini 全背 唇毛 後頸

原來依家3大3細?咁你應該可以再分少啲?
我指嘅全部位係我自己目前想脫嘅位啊
你有好多位想脫?
我全身呀
1. 全腳 full bikini
2. 全背 全手 後頸
3. 胸 上腹 下腹 前頸

咁樣囉
面同undre arm 好耐之前join 咗m 記
想做全背 但岩岩做頭一兩次生番d毛 自己睇唔到又剃唔到點算好
咁你計埋有7個大部位想脫,又真係要分三次嘅
咁Join全身抵好多,而且最緊要係要有永久保養
同可以group埋去一間脫

利申大毛孩,去過幾間唔同脫毛公司脫,就算之前脫到7788啲位其實成日都會生返幾條出黎,所以無保養就好麻煩,唔好信佢話6-8次就完成,唇毛脫咗十幾次都仲會生因為太幼唔吸光,underarm總有啲幼毛雖然唔明顯
叫治療師幫你剃啦,不過如果早2日剃定效果會好啲
A記幾衛生呀
效果都OK
面呢D位搵間乾淨既好
唔該絲打
想問下有冇絲打脫咗 / 脫緊面毛?
會唔會好乾?
巴打巴打們😆😆我想問下大家有無試過Go beauty...因為睇返佢地fb話脱毛效果好好,PC值好高🤔🤔唔知係咪真係甘好?因為我book左過幾日做....
我脫腳脫左8次都係明顯見到毛
唔該哂絲打
見到你呢個留言後
我已經向paypal申請退款 好彩仲係180日內
係paypal等左十日 i le pearl都冇回覆
所以paypal尋日已判我索償成功
email左我話會退返款去信用卡
經此一役先知paypal係咁可靠
以後買咩都會優先考慮用paypal
屌.....打錯字,係今月🙈🙈🙈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞