[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
有無人有興趣2人同行去20 beauty? $3000可以每人減$500
咦你咁樣講我又醒起有個脫成白虎既朋友,成鬼日話漏m漏去前面!原來係因為冇毛呀!!
我唔敢做full其實只係怕痛哈哈....我想脫哂I同o位,v就一定會留少少

今個星期六就去打啦,好緊張呀!琴晚第一次剃光哂v位同剪到I位好短,忽然覺得自己妹妹好細舊...同埋以前慣左洗妹妹果陣可以用d毛起泡
終於有人同我一樣感受
如果當初遇到多啲人講脫bikini的壞處
我未必會脫哈哈
我又唔記得左你去邊間脫?
其實唔算痛,起麻我係m記做係冇咩感覺
係驚驚地咁姐,始終都有啲尷尬

要有心理準備
呢間唔係出名sell架啦咩
仲要問
我係m記呀,怕痛呀嘛
冇咩感覺咁我安心啲⋯上次打underarm我都覺冇感覺既⋯
beauskin 全身幾身? 四大部位又幾錢?

係唔係有冷凍劑嫁?
岩岩上次去都耳仔軟俾佢sell咗買多兩part 出門口果下好後悔雖然只係俾咗訂都好似無得返轉頭 只好怪自己on9
頂丫,岩岩人生第一次自己剃到變白虎,好唔慣跟住發現原來冇毛下既自己妹妹比起對上一次我見到佢冇毛既時候(即係幾歲果陣)皺左好多

剃左我差不多成個鐘,慢慢一下一下黎仲要好多漏網之魚要逐條捉
Hi 我有興趣呀
大把絲包過膠
望吓post標題
自己問beauskin
今日去左脱 full bikini 會用冷風吹你,未算好痛 不過佢話下次會痛啲
生返有無好吉
剃嘅一定拮㗎喇
打完拮幾日就會甩,捱兩三次就可以光脫脫做白虎
俾TG我?今日俾左張coupon我係75折同買夠一萬再減2000!
痴線我一去m記佢地話打左大佬先一黎就打bikini同anal好驚囉!不過點解成日話乾剃好痛既?佢輕輕掃幾下咋喎,仲要啲啲毛係長既都剃到

三角位我覺得幾乎冇痛⋯係敏感囉,凍囉⋯唔知下一下會唔會痛所以成程都緊張

三角位同I位連接果度就真係會嚇親⋯事後諗番又唔算好痛⋯其實I位都冇三角位毛最多果條中間線咁痛⋯

I位底部好似最痛,原因我琴晚剃到果度有啲啲吉⋯

Anal係每邊三下姐!ok喎其實!

跟住我打全肚、全腳同手指,都好輕鬆

成件事係會忽然有一下特別熱,即時同治療師講佢會停手幫我禁下,又冇事

脫哂好開心啊!希望啲皮膚冇乜大反啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞