[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
想問下 Medilase 學生指定時段優惠抵唔抵?

預約於指定時段進行療程,可特別享有:
🎁自選部位優惠價$380/3次 (腋下/比堅尼線/上唇) 或 $680/3次 (小腿/下手臂/上背)
🎁可全數換取療程
🎁另享學生限時優惠53折
🎁購買滿指定金額再送激光脫毛療程
🎁專享生日免費療程

療程效果:
📍全港No.1 最有效755nm Pro-U Laser Technology技術,CE歐盟認証,安全有效
📍2019全新智能降溫技術,全港唯一認証,脫毛無需敷冰
📍明碼實價,絕無隱藏收費
📍一加一服務,由專業治療師進行療程

見到小腿都係680做三次 做過腋下感覺做一次已經少咗好多🤔🤔🤔
見到fb仲有喎
咁我唔知喇 純粹問左佢一句咋
不過點都有promotion價錢啦
Cutis 大脾喇得幾條毛都要加$3000? 唔想脫I+o
我琴日fb inbox問仲有
約左下星期
月曆coupon邊到有得拎嫁?
如果係19800呢個價,我都想做。
前幾日問B記,全身要$25800,加價加得勁快
二手網有人放架
上面有絲打話fb已經29800,加埋捐款就3萬了
如果你自問腳同加拿大嘅毛係一樣粗幼一樣深淺咁你可能去試嘅
上次去尖沙咀做個陣冇sell過 做完比完$就走得
最怕之後再book又難約又要改時間先約到
$25800呢個價係3月尾whatsapp問嘅,唔係轉個頭又再加呀嘛?!

2月問嘅價係$22800,加得好鬼快
問多兩問都唔差在等到八月
反正而家打一兩次都唔會脫得清
即係呢個夏天點都係要自己剃
慳返成皮野
上星期上過去 知你講邊個了 可能真係轉左
Yanis 而加hard sell過以前勁多
夾住你黎sell咁款 cls
Facial海鮮價以前已經係
今日第一次上去cutis到脫毛,consultat係樓上絲打比嗰個,真係冇hard sell,淨係叫我諗吓要唔要加3000脫埋I o位,我話我怕痛要諗吓先,佢都冇再就追問 雖然最後我都加咗3000,因為淨係脫v line好似好奇怪咁
效果要等多陣先再報告 環境都乾淨企理,總括嚟講我覺得16800脫全身係非常ok
A+問左原來全部部分頭4次必需相隔7-8星期
之後第5-17次最小相隔2個月
第18次開始就需要最小相隔3個月

姐係頭十幾次都要相隔2個月咁濟先再打得
點解無乜絲打提起過既?
隔2個月成效會唔會慢好多?
我問其他間都係相隔一個月咋喎
我都想知會唔會成效慢
我打緊手背 佢話至少要隔七個星期
我無係其他公司打 所以都唔知 以為正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞