[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
1. 腋下 2. v line 3. 唇毛 4. 下巴 5. 手指 6. 手背
隻手畫左henna可唔可以脫毛
視乎你生得幾快喎
之前做過brazilian waxing 基本上3個禮拜生返晒出嚟
想問一下你full body 係join咩package?
4x4 個個定點?
Devon 有2人同行優惠
$6xx / 2
有興趣可tg: https://t.me/mavissss000
幾錢
屌真心分享都俾人負皮 咁呢個post不如執柒左佢啦講咩都俾人話打手 我又冇r絲打referral
岩岩上左a-plus脫格甩底 $980
一上到去就比form填 填完幾秒後就可以入房 好快 準時上去完全唔洗等
之後負責打個個人好詳細解釋療程內容同注意事項
完全無提過sell過其他野
換完好快就開始打激光 比我想像中痛 (唔知係咪因爲用新機)
會有燶味 有啲驚 不過唔敢出聲
都算忍到既痛 唔知係咪因爲我皮膚比較黑
但兩分鐘內就打完
之後比錢走同約下次時間 成個過程上左去20分鐘就搞掂

想問有冇其他絲打係aplus脫都有痛 見佢部機好似set 6度
我最近打第一次都有d痛 但睇唔到機set幾度
不過打完都無紅腫 無事掛
做左兩年 次次都覺得痛 冇留意度數
不過我係本身打針洗牙都覺得好痛個種人
underarm都好d有冷風吹
upperlip真係唔係好頂到仲要勁大陣燶味直衝入鼻
問過佢地話正常so far都冇咩事
今日去左第一次 打左一大位一細位
Feel到有冷陳劑
唔係太痛但有少少sell
不過你堅持拒絕都無事既
可以分12個月 但都係去左一次
未知有無伏

今日打嗰個除左多d野講同sell都打得認真既

再去再update大家
都打全身仲sell咩? 美容個d?
幾年前aplus做小腿(第一次脫毛) 真係勁痛
我好忍得痛但係都覺得難忍
佢地解釋話因為近骨所以痛
但其實肌肉位都好痛
打完之後嗰半日都會全腳有明顯紅點
不過我通常第二日就會無咩事
做咗6,7次左右基本上已經無咩毛

之後陸續join過3間用同一部機嘅大公司
發現原來有用冷凍劑差好遠
先知道原來A+真係無用冷凍劑
不過而家對腳白白滑滑無咩問題嘅
同埋真係唔sell

join緊beauskin 感覺良好
非打手,打手死全家
去咗三次,無sell過我咁濟,淨係同我講介紹人會有優惠之類嘅嘢,我都唔記得咗咩嚟
咁好
幫我打激光嗰個超多野講
打到中間叫埋個consultant黎
絲打知唔知beauskin脫腳毛依家幾錢?
我嗰陣係join全身 所以之後都無再留意佢價錢
你可以上佢地fb嗰啲睇下有無寫
想join full face
Aplus同beauskin都考慮中
Beauskin係咪勝在有冷凍劑
利申怕痛
其實我自己已經join咗beauskin 2年全身plan
嗰陣得一間分店 到而家開咗幾間
但服務同質素係一路都保持到幾高
我真心覺得佢無咩輸 但唔知點解咁少人推介
論痛真係比起aplus好好多

Join A+係4年前嘅事 而家變成點我都答唔到你
眼見負評係多咗 永久保養個政策都好似複雜咗
我嗰陣$1500*4就包永久 效果係ok
服務就去到就做 做完走得嗰種

利申有join過lumiere medilase但個人標準覺得hard sell,效果就只要係同一部機相差無幾,除咗aplus其他都有用冷凍劑,所以建議你格價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞