[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
Tg: uenuenb

麻煩哂
push
上年aplus個優惠係 $3980 x4 做八次脱全身所有部位,
見價值ok,質素有保證即刻join左,
但今年好似冇左,得返 $3000 x4 4parts
啱啱脱到第八次已經冇左八成,體質係勁多毛同粗
岩岩都睇到cxxis 個全身脫毛promotion 想知掂唔掂
但岩岩先中完I le pearl個伏好驚又拿野
間野次次去都想說我買3千蚊30次facial仲話我生疣呢樣各樣
我同佢講 生呢d野我會自己去睇醫生
I le pearl 嘅苦主
而家情況點

我留咗tg 都無人加我入去
https://t.me/ykw437
唔該 仲諗住黎緊搵日去 岩岩㩒入黎先知執咗
如果剩係番香港2個月既話,然後成年都係外國 但都想脱,咁可以點做啊啊啊
代朋友留:因人數眾多及安全起見,I le pearl 苦主唔需要再留tg入group, 因全件事已交由袁海文議員負責,建議你地自行聯絡議員及報警,退款方面除了Paypal 付款180天內可聯絡Paypal cs 退款外,其他付款方式暫時未有任何追討方法,但使用信用卡的苦主,請自行聯絡銀行睇下會唔會追得返。因此事已打擾了我朋友的連登account, 這會是最後一次他代我留言,謝謝
我都想試 好抵!
我都係!考慮緊beausxxx定cutxx脫全身
有冇人試過cutxx 好唔好

追開post 見人話beausxxx每次只可以打兩大一細part 打全身驚打到2046
[member]個個人唔同
我上唇係aplus打左一年半以上仲係明顯見到有毛
不過生長速度有慢到
D毛越幼細效果越慢[member]
我喺beauskin做緊全身
non-peak hour去可以做兩大兩細
不過其實佢1個大部位=全腿連腳背腳趾/全手連手背手指咁
所以我而家都係分2次去就已經做得哂全部部位

你有幾多個部位係想脫?
全手, 全腳, full bikini, underarm, 唇毛
其他唔太care 做全身應該都抵?

Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞