[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
都幾貴喎
係啊,我都係供炸,如果平既aplus我朋友話ok,果時我係爬文見到好多人話M記幾好,有朋友又話時間比較難改(而家唔知),我啲m唔太準時預左有機會成日改時間,費事煩就join左M記,手腳果啲唔怕因為黎m無得做都有考慮join aplus ,記住爬下文聽多啲人講,有興趣就上去試下睇環境,唔試唔睇唔知岩唔岩自己
係4次收費+4次免費保養+10次收費保養先永久保養
我係A記做
次次都有風機+冷凍喎又
打上唇吹到咀唇都甩咁滯
B記全身先19800咋
M記好貴
我就比唔起啦
我都比唔起
見到m記個價直頭要掉頭走
近排上Carousell買咗盒巴西密蠟 未試 好緊張
好啊唔該哂絲打
@tingjai
聽講做脫毛有機會刺激其他部位既毛髮生長
,令到一d位本身沒咩毛/得d好幼唔顯眼既毛 突然會長左。
我都試過打得激光多
身體有d部份原本沒咩毛 唔應該生毛既部份無la la 生左幾條長長地既幼毛出黎
你唔係脫全面?
d記就唔好up咩grade啦
貴人咁多
服務唔見得好
M記其實幾好 雖然價錢貴
但係真心效果幾顯著
我上次上去做 個consultant 比左張免費試做細部位比我 (上唇/underarm) 有意留tg比你
我巴打黎 我有脫鬚同面毛
,新個d毛 我男人老狗生少少毛無咩所謂
但女仔可能會介意
去開A記都會2樣都有架喎
未遇過無開風機/無開凍既情況
見到官網寫21800 加左價?
絲打係咪做緊 想知做成點
Thanks
月曆COUPON有19800 OFFER
由細到大都係毛孩 一有大學生優惠就即刻去脫 雖然真係好好好好貴 多得爸媽都好想我做又肯幫我俾 所以去左MediLASE
咁啱有frd做開 有referral 送左一次脫underarm 我試左 唔痛又衛生先決定join
本身好想做全手underarm 有諗過underarm 去到俾consultant話我三角位有毛囊發炎 建議做埋full bikini 加埋上下唇多1800 重要原來學生價係第一次幫襯先會有 ((佢sell左全身 不過話左太貴高冇再講
結果最後全手+全腳+underarm+上下唇+full bikini ((full bikini冇學生價不過有referral 75折
唔肯定點計 消費夠一定數目 佢送我6次手指同7次下肚線 脫得嘅都脫晒咁濟
做左一次嘅underarm 毛毛生返少少之後冲自己甩 大概都冇左4成幾
有絲打想做可以放底tg 有75折referral 同送一次underarm/手指/上唇
想問打之前全部包括full bikini係唔係早啲搽定cream補濕就會好啲唔痛? 我打underarm冇乜感覺但係見到唔少話bikini痛到pk 真係好怕
Join左m記全身13萬幾
Referal 朋友有75折
過1萬回2千
用eps再有96折即減
另加送6次上唇

有需要既朋友留tg
送出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞