[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
爬左文之後去左Aplus $980 underarms
我係去cwb果間,填左form後等左陣就入得
有件藍色袍比我着,治療師打之前有用棉片好快咁抹下, 打完後都有抹多次
打果陣有凍風同埋都幾痛下有少少少燶味
唔到5分鐘就搞店,同埋真係唔sell
比錢果陣送左一盒仔cream

打完之後過一日啲毛就生出黎了
不過平時剃完生出黎啲毛都好硬同好拮。
今次生出黎啲毛就好軟
可能要等第二次先會變少

我仲想脫全手,full bikini, upper lips
Bikini 想係Aplus做,唔想去第間比人一邊脫bikini 一邊sell
Full arms 好似beauskin 平啲,但是好像好難book
可能有啲 我脫bikini位個位好黑 仲比人sell peeling 都要成5百蚊次
想問大家有無野可以美白bikini位? 我有試用萬寧個知gel plus 但好似無咩用咁 仲有買左台灣枝TS6搽 但效果都係不大 大家有無咩美白方法?
2-3星期幫你做一次 你都夠膽去做呀?
808冇用嫁 打到死都未脫得哂

呢個係i位呀
12月同朋友join左 20beauty $10800
我下手小腿 送上唇腋下博頭同後頸背
佢就送上唇腋下手指腳趾
果時係免費試左腋下再join🖖🏻
無hardsell 好快打完就走人
E+打左兩次 覺得ok呀
冇㗎 搽吓椰子油可能有用
注意著料d 緊身褲焗住可能都幫到嘅
間間都唔同
有啲舖嘅vline係包正面望落兩條邊,再加大脾罅個摺位
有d就淨係包正面望嘅兩條邊
有d full bikini係包埋屎眼位,有d就淨係包vi

如果你係想脫晒藍圈入面所有就要揀i位,不過打前再confirm會好d

offtopic 如果你想食清i 我會建議v位都打返一兩次,不然正面好多毛 i位好乾淨會怪怪的
上個月join咗beauskin打underarm 非常滿意!
一次已經見到效果
心郁郁想join全身但太貴喇,諗住去join cutis算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞