[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
一直有係a記做緊,想追加做埋上唇上臂同加拿大,因為全部都無優惠,應該係A記玩埋定有第二間更好,請比比意見
我覺得好hard sell,同難脫清
幾年前join左$388小腿,第一次join,比佢sell左個$4000@4次大腿,佢話可以脫清到八成.....

大腿做完4次後又生 ,好似生多過之前,仲有小小毛孔閉塞(都唔知係脫毛問題定我自己問題啦)。

又再sell買多幾次大腿...我無再加錢買啦

依家保養期,呢年都好少上去,等呀打光時聽sell呀間中仲要見下顧問差唔多一粒鐘先可以走人....仲要每次都要再sell我大腿-(每次諗起果$4000就

做左幾年小腿都唔清,有啲位仲生得幾多,梗係唔會去買大腿啦

下星期join cxtxx,到時再包膠!
如果買左Cxtxx 全身,就同dbp say bye!!!
我今日第二次上去cutis脫毛,唔知係咪多人得滯,約咗8點,等到8點半都未脫得
各位絲打激光脫完毛
有冇出紅點好耐都唔好番?
我第一次,脫小腿,已經六日
唔知係咪心理作用
琴日開始d紅點仲愈來愈多同紅
依家爛腳咁款
已經有努力搽lotion
你打嗰時有冇特別痛?
佢有冇打完即刻幫你搽lotion?
打之前有冇做過test?
本身有冇食開藥令你光敏感?

你喺邊間打啊?
如果已經6日都仲咁紅
有冇將情況講返俾間舖頭知?
我一路都坐喺大堂㗎 佢地話排緊機,835入去920打完,打咗full bikini,全背同大脾,冇sell
cutis 好似冇全身優惠喇
我係去a plus
諗緊係唔係本身皮膚太乾
因為我都冇咩光敏感

佢話有可能會長出疙瘩
多數兩星期內好轉
我係咪要繼續等
有冇人想join devon 個2人同行 搵唔到人一齊
聽fd講如果本身有啲毛孔閉塞/多黑色素,佢會sell買啲美白/清毛孔療程先比打光?特別係underarm,但我連隻腳都有啲位有毛孔閉塞

唔買呢啲療程打光係咪會有影響嫁?但又要再埋單幾千蚊,唔想買
我前日喺a plus打完都係咁 第一晚起埋"風爛"
我皮膚係有啲乾 但之前打咗3次都未試過咁
絲打你今次有無開風機打?
今次用咗成9度打 有同個staff講痛 但佢唔肯開風機 (之前都有開) 叫我忍下
本身自己唔係超怕痛就由得佢
點知就出事
瘋狂搽lotion 希望快啲好返

同埋如果你個問題last咗成個禮拜 最好去睇醫生 驚係毛囊發炎
我個情況惡化緊
唔知係lotion定laser嘅問題
揾唔到個致敏源
本來只係小腿有,依家隻手摸完都有

睇咗醫生,開咗類固醇同敏感藥
好彩唔係麻疹
但依家唔知打唔打第二次laser

祝絲打都早日康復
自己買支gel plus搞掂啦
要你買先比脫既話去第2間
我都心郁郁 我underarm好黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞