[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
第一次上cutis包膠
本身打緊devon同yanis 都成兩年 但愈打愈hea 又勁sell 時間又難就到 追完post決定轉會cutis

上到去 成個環境同devon yanis完全唔一樣
約左絲打介紹嗰個consultant 真係完全唔sell 講解都清晰
咁我就淨係打左兩part試一試先 見佢都開到8度(唔知係本身就開咁大定因為我話之前都有打開,唔似得devon打成兩年都仲開緊8
打得好仔細同埋feel都好俾心機打 睇黎以前食開屎
打完會幫我搽埋cream 治療師手勢勁溫柔
打完俾錢同埋講多少少須知就走得 前後大約用左45分鐘

目前成間舖俾我個感覺都非常良好 應該一個月後會再上去
beau___n包膠
咪仲有毛喺到(唔係得一點勁短 係都有0.3-4cm咁)
有係lumiere做full bikini + underarm
同aplus full face + 手指
係Lumiere 打會快啲冇, 做左都有4年, 同埋唔會要你等好耐, 亦都會每次幫你BOOK定下次日期, 佢就唔太sell我, 而且我都幾堅定, 中間轉過一個consultant好chur, 其他都OK, 有個仲同我傾心事傾左好耐, 完全冇SELL過, 不過consultant轉得好密
Aplus打左9次面仲有毛, 做左都有年幾, 初初幾好, 會幫你book定下次, 唔駛等好耐, 轉左新鋪成日要等, 好難book, 去到第9次都係2-3個月先去, 佢會同你講6:30後全FULL, 後一個月又話未開放期比人BOOK, 叫我4月1自己打上去再book5月既期,鬼記得咩-_-, 初初好好印象仲打算做埋腳, 而家好卻步
lumiere 最近比左offer我9千幾, 包全腳連膝頭180度, 再送一個細part eg腳指手指肚臍咁 我應該會join
試左邊兩part先?
自己揀
WhatsApp問佢話29800
第一次脫毛
前兩日做完20 beauty underarm
998頭兩年不限次數
之後就睇情況再上去脫
少sell 但拒絕完就唔會再sell
入到去好快著完袍
然後幾分鐘都唔洗就打完
過程極快 唔清楚係咪本身脫已經係咁快定點
然後搽lotion係咁意抹兩抹
之後就直接約下一次
成個過程 簡單直接快
So far 我覺得幾好

諗緊join唔join埋full bikini
大家係脫毛前兩日,會用邊隻牌子剃刀剃嫁?想買隻無咁易剃損既
tg左大家
btw分期只係得中銀 匯豐 citi bank 渣打
大家要帶啱卡
Tg晒

想問下有無絲試過係脫毛前幾日食左特效必理痛(紅色盒)?

食左先醒起就嚟去脫,唔知呢隻藥會唔會感光。紅日無得問職員,依家唔知剃唔剃好本身想剃上唇同啲大part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞