[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
走啦打手 呢個價錢大把公司平過你
甘你老母 字都未撚識打上黎做打手
GO乜撚野BEAUTY呀
尋日join左 de_on $12800
包小腿360 下手360 上唇 手指 手背 腳指
想問有無人做過 脫得乾唔乾淨?
有冇絲做過evr beauty
我join左M記做full bikini,已經做左3次,本身真係超級毛孩,我consultant話至少6次先會清到一半,之前M記搞抽獎抽到5舊水coupon,比佢氹到join左一次果酸美白,1次唔會睇到有啲咩效果,但如果有效果至少要廿次,700幾蚊一次都幾貴,想知如果用萬寧買捽到有擦子膠碎果啲啫喱會唔會有差唔多既效果?
同埋爬文見到好多人都讚aplus,我想join手同腳,問左M記價好貴,aplus 2000x4個promotion 好吸引,但有朋友話上次去aplus無落冷凍劑就幫佢打腳,痛死佢,聽到咁又有啲卻步,各位打過aplus既絲打有無遇過呢個情況? 好長氣麻煩晒咁多位
我都有喺aplus打開,一開始唔識野嗰陣以為度度都係開風機,少少痛都正常但係之後試左devon發現原來有冷凍劑個感覺係每打完一下都涼涼地咁,冇咁痛。之後上網查左aplus自稱有冷凍加風機,都想知其實係咪佢用唔夠冷凍所以痛啲
即係次次都無落冷凍架?!但我朋友話之前做過都有,果日等左好耐個consultant同佢講換唔切問佢唔落冷凍劑佢介唔介意,我有朋友同我一齊做m記,佢打腳既,又係做左3次都無呢個朋友係aplus咁誇,佢做到有紅痕,同埋打左3次都係咁痛
又粗又黑啊
好,得閒去萬寧睇下先,thank you!
想問下M記手腳要幾
新客refer 75折價,我refer減多2000
全手20000~21000
全腳 27000~28000
有興趣tg我傾 https://t.me/MandyMo
我覺得冇,一啲涼涼地嘅感覺都feel唔到 我係打underarm唔知係因為啲毛粗啲所以痛,但係打左4次都冇紅痕嘅
咁work唔work啊?如果佢無落冷凍劑會唔會開既度數唔會咁大,等你無咁易burn,咁個效果咪差啲?我啲手腳都好黑,8次之後重有兩次先永久保養,果兩次其實比幾錢?
我覺得效果都ok嘅,依家做左4次都少左一半啦。對上一次做嘅時候開到9
唔會影響效果咁都好啲,諗下join唔join先
八次之後係加十次錢先變永久保養
我做腳,每次加係200蚊,其他part唔知加幾錢
諗緊好無做bikini 位
我以前join過cutxx脫full leg, 嗰陣都ok
不過係幾年前嘅事,依家唔知點
想問下有冇絲打有脫i位同o位?
覺得呢啲位太私人想搵間好啲既脫
有冇邊間介紹同價錢大約幾多?
Thx
我join左M記夾埋17000幾,有朋友介紹價送左上唇
要加十幾次錢架咩??唔係加多兩次夠十次就有永久保養架啦?
aplus bikini我朋友話兩個月先做一次,做左4次就入左保養期半年一次,可能佢毛毛唔係多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞