[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
https://t.me/emmahoo
我都想要唔該
aplus得頭3次打完會約定下一次
980嗰啲係第一次打完都唔會
機又唔知有分新舊喎
佢次次都搬龍門架
就算你同sales傾好左包咩位錄哂音
去到埋牙又會偷偷地唔打博你唔記得
到你開口先講佢地不嬲都唔包
要同佢嘈搞一輪先可能比你打
到下一次又要再重複
少D心血/時間/牙力都唔好去做
吓真架?我一月join左 $12800
第一次幾好 都有打曬小腿下手 同四個細部位
不過係等好耐
下星期做第二次 希望都係咁好
我做緊20beauty小腿,少痛
佢有referral計劃,有無人有興趣
唔sell有吹冷風
之前係M記join左全面同全背 好貴
環境服務係幾好既 同唔算好hardsell 但真係好貴 唔係好抵 有少少後悔
而家想脫埋underarm+全手+全腳
爬左文同聽朋友經驗
覺得20beauty 唔錯 但3 part 加埋都22k左右
睇其他絲打有D全身都係20k左右 諗緊定係join全身 咁可以脫埋其他小部位
另外有諗過aplus價錢好似平20 beauty少少(?),但佢好似冇冷凍劑(唔想吹風)
而家唔知揀邊間好,有冇人可以比下意見我
之前係M記join左全面同全背 好貴
環境服務係幾好既 同唔算好hardsell 但真係好貴 唔係好抵 有少少後悔
而家想脫埋underarm+全手+全腳
爬左文同聽朋友經驗
覺得20beauty 唔錯 但3 part 加埋都22k左右
睇其他絲打有D全身都係20k左右 諗緊定係join全身 咁可以脫埋其他小部位
另外有諗過aplus價錢好似平20 beauty少少(?),但佢好似冇冷凍劑(唔想吹風)
而家唔知揀邊間好,有冇人可以比下意見我
sorry唔知點解會出左2次
有興趣,referral係點?
Beauskin唔係19800咋咩
月曆係咁寫架喎
咁就祝你好運啦
個日個職員講,會回贈新客幫襯價錢既10pct,
到時可以平分

唔需要我陪你一齊去報名
你提供到我個客戶編號比佢就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞