[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#10

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
3個月係新改
我17年打嗰陣都仲係2個月一次
之前都有係到同大家提過
不過冇計 佢平得嚟唔sell
我係A+打underarm,sofar打咗8次都係得返小小毛毛咁,印象中正常好似話打10次左右其實都清得七七八八,除非你好多毛另計啦
但因為打得多,毛生得慢咗好多,我個人係覺得之後隔三個月先打都無乜野
想問下絲打咩時段去,會唔會好多客要等得耐?同埋脫咗咩位?幾耐同痛唔痛嫁?

好似太多問題tim

另外有無絲係cuits脫左一段長時間嫁,想知下毛嘅生長情況點?

話說係dbp脫左幾年仲生幾多毛出嚟
好想搵間去一年就有效果可以唔洗再成日去,糾結緊cuits定B 記全身
想問脫全身佢會吾會sell
我係放工時間大概6半去,見consultant同入房脫毛都唔係等咗好耐,我諗5分鐘左右,嗰陣係冇人sell我

我嗰日打咗小腿同全手,全手痛啲但係可以忍到,同埋痛嘅都係打嗰吓痛,之後都唔痛,返到屋企沖涼都冇感覺 consultant話而家打嗰部係第4代755機,係最新同最唔痛喎,但係我冇打過前幾代所以冇得比較

唔緊要呀絲打,話哂16800都唔係少錢(至少對我呢個fg嚟講係 ),做多啲資料蒐集先決定揀邊間,至少人人要求都唔同 我都係追post多謝呢到絲打嘅開心share先揀cutis咋
可唔可以tg 埋我,thx
https://t.me/micheling
響bxxuskin 網站登記左幾次都冇人覆
比橡筋彈嗰種 但係你要諗係全身都要比橡筋彈
想問下去b記既絲打覺得打算打既時候痛唔痛,同埋幾痛?

做dbp 808小腿無咩痛感,可能佢開好細度數。爬文見cutis會有啲痛,想知多啲其他店係咪都會痛
我都貪平做過808,唔痛,但係脫咗5,6次都仲生緊
都係755好啲

755會有啲痛,但可接受
絲打755係做邊間?

聽人講如果做underarm仲會係到比針吉其他位置應該無甘勁
絲打可以tg埋我嗎?嚟緊可能想約上去試

tg: https://t.me/Kogy45
有冇人試過無理坐飛機前後兩星期脫毛其實有咩問題
有冇絲脱過肚線
爬過文好似冇人講過呢part
糾結緊devon、銀座 同埋aplus
但有幾頁都講緊devon好差咁 所以宜家唔考慮
可唔可以俾少少意見我
我而家喺beauskin做全身
之前喺lumiere做underarm先嘅
後尾買咗全身就去一間做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞