召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (37)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我反而考嗰時跟住咖學神 佢妹下妹下我又跟住妹下妹下 之後有個位佢轉去另一到我即上3波pass

咁快考完?
早到早開早收
高超調完頭出黎落鯉魚門道
轉彎落果下前面架野 on99咁麼麼下,我個極力子就彈彈下
衝得快個官驚驚
唯有當買經驗

依次序,有三種車唔好跟貼:
1. 學神
2. 的士狗
3. 紅頂

同埋前車妹下妹下又落斜嘅話,吊少少極力子同時印住迫力落已經足夠,容易控制
我反而考嗰時跟住架學神 佢妹下妹下我又跟住妹下妹下 之後有個位佢轉去另一到我即上3波pass
今日女友報左香港駕駛學院 元朗
16950 15堂
嘩好貴

16950?!
加左咁多咩?
貴左咁多,
15堂係全部實習堂?
我一年前報都係15堂, +1堂獨立訓練同埋1堂MOCK
不過錢已俾就唔好諗喇, 考好筆試先
冇人規定你行50衝埋燈口
離遠見到已經綠咗一段時間就自己醒水收慢,咁就要收都收得切
到距離近啲嘅箭咀時轉黃就均速照去;距離嘅遠嘅箭咀轉黃就老虎蟹都停
呢個plan. 筆試就考左嫁喇 本身抽培正
哦哦哦
30節, 原來佢有咁多節既課程
貴到PK
慣左2節=1堂, sorry.
想1take 過咪報多幾堂, 費時FAIL 左又要補堂. 計下計下咪仲貴
你岩, 2節=1堂
因為我以前得15節
所以我以為你講緊15節
原來你個plan 30節咁多
咁撚貴
駕院作為上市公司
係年年賺到仆直
我果陣報沙駕12000 17年中
我當年好似係12000蚊左右, 除左學牌, 其他都已包,
8堂 (1.5小時)實習, 1堂長途駕駛, 1節MOCK, 同埋D理論堂

不過之後俾左錢補鐘,
3500蚊, 7節 (45分鐘),
其實仲貴過你 重點係補完都肥,
希望你女友約到好師傅
所以我寧願佢學多幾堂
元朗好多街師傅都唔錯, 如果駕院師傅唔對路好快D轉, 同埋試下約街補
係啊!!
忠義街棍仔1take pass
琴日踩場收到風,成個下晝得一個1take pass
嚇撚到我
不過師傅醒目,3:30考,佢3點就遞紙開波
條線路順到仆街又無人橫過馬路
咁劣,尋日朝早都肥路試,衰太多死車,過車fing唔足頭
若果唔係為左指定考試路線同埋方便
都係建議私人學車
駕院只會教你考試合格
咩野做得 咩野唔做得
私人學車係教你合格之餘會教埋你點樣渣車
同埋駕院通常唔夠堂學車
我果時報15報學車1堂模擬考試1堂自己練習泊車

利申 元駕pass,出面搵街車師傅補鐘
如何抽快期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞