召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (37)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
不如追下post啦

次次都係果幾個人答
每個POST都一堆人問邊條路點考
次次重新打一篇真係好累
Combine 埋落開po到囉
推坑巴 自己操車係咪揀10點後自己四圍去下先

泊位就去d 工業區?
問考完隔幾多日有牌又係
個個post總有10個8個問,自己追三兩頁post或者google下是咪咁難
建議係
少啲車冇咁大壓力(當然唔係叫你第一次就10點鐘去紅隧

如果有有牌人士陪你就更好

加多寶呀 加多寶呀 正呀 推呀 坑呀 爽呀

---------------------------------------------------------------------------

唔知你住邊頭, 10點後係非常好既時間
工業區會非常少車
或者去下D 清水灣, 淺水灣果D
呢D時間政府D露天停車場係無人任你練

其實D唔追開POST既
打完一大篇答完都未必有睇
thx 兩位推坑巴意見

港島區 有咩地方岩自己行

淨係知杏花村 好岩自己操
聽日考忠義街
第三次啦 上年8月頭肥左路試
8月尾快期 準備唔夠再肥跟住排正常期
最尾轉左考自動波
希望聽日順順利利
而定決定買邊款車?

我擒晚係到研究緊PORTE, 不過D人話咩A柱搞到望盲好易睇唔到, 仲研究緊 (同埋研究緊星期三點樣自己搶快期)
今日儘量放鬆下 祝福你
仲要餵埋落口
我自己考個陣都係由頭幾個POST追起到37
入淺水灣行下囉
夜晚會有D死車停定係避車處

我會用佢地黎練S位
研唔到嫁
唔坐上架車你都係唔知咩感覺
講下姐,唔洗咁認真
最主要係通常入黎講句考邊, 之後問有乜注意就句號

見D 巴絲次次重新打一大篇, 凳佢地辛苦姐

其實香港考試路線得果幾條
追一追POST 就一定有, 我相信追1-2個POST 唔只一篇添

放首頁唔係唔得, 但考試注意事項似終有D主觀
亦唔保證適用於任何考試情況
下個禮拜又補鐘
今個月補左1900蚊
諗住九龍塘揸去昂船洲橋底
之後落馬洲瞭望台練泊車
經新娘潭再返返九龍塘
羨慕你, 我已經一個星期冇掂過車
手好痕, 直頭想是但搵人補下鐘等我可以揸下車
咪是但搵人補下鐘KEEP住個感覺囉
無問題嫁

再補多D, 每個月補4000蚊
自推 追過post嫁啦... 好多都係關於考牌
自己又無車, 最多只可以weekend借人車練
所以想睇下有冇好既補鐘自動波師傅

利申: 棍Van牌
過兩日睇下抽唔抽到快期,
有就直接練路線, 冇就返沙田搵陳師傅,
220蚊一節真係好無敵
夠7日抽到快期未
星期三
我岩岩頭七, 一陣食LUNCH 燒D野俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞