[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
我自己會揀格仔呀因爲始終係我第一個Chanel
net a porter 宜家有15% off記住用外國網睇會多啲貨揀loewe都有得平
圓餅袋
想請教下chanel 23” flap bag黑色難唔難有貨
想問goyard 袋值唔值買?
想買st Louis pm size
經典色係咪貴過黑色?
太多黑色袋想揀經典色
但驚經典色好成熟咁
想問有無人喺米蘭站買過chanel?
成日經過都見到有small coco handle 全黑
掛住new嘅牌 但係唔知幾錢 唔知係咪貴過專門店呢
Thanks!!
Chanel官網寫$27300(牛皮柄)
想買個袋比女朋友做生日禮物。15000以下有咩推介
Fendi by the way
Loewe mini puzzle
山型
Cf就菱格
我都係咁諗
celine belt bag
好想買個銀包仔 但睇極都睇唔啱睇左幾個月都係冇心水
一直想買個細袋,但十五十六唔知買邊個好
有無絲打可以比下意見?

Loewe Gate bag
Loewe Barcelona bag
Celine Box bag
Barcelona
Gate
gate
唔該曬上面2位絲打先
請問邊個會放得多野啲?
Barcelona容量最大
Gate 你想買mini?手機+紙巾+唇膏
佢個袋開口比較細
Box有啲重 個皮好易花 有mini size但都係放唔到啲咩

差唔多款可以考慮埋celine frame同loewe mini puzzle
大家Chanel會揀boy定vanity
先買boy 後買vanity
想買個白色20 boy

大家覺得復古金扣靚d 定係 今季隻金扣(唔係復古靚d)?
好想買25白色boy 有冇絲打有用過chanel白色袋係咪好易變黃同整污糟但好靚啊真係

但其實我都想要一個手拎既chanel 紅色cc trendy好唔好?不過我唔想買羊皮
暫時都係prefer boy 不過屋企已經有一個黑色 25cm boy買左幾年都好鐘意
復古好d
今季個扣好似好易花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞