[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
好掙扎買唔買chloe個bucket bag作為第一個名牌包包
想買goyard Artois 做返工袋 各位覺得值唔值?
唔通你都係用成份糧買個萬零蚊名牌袋係公屋曬果d人?
又唔係話緊你,做乜咁大反應呢
你咩咁巴閉呀?你咪又係讀緊書,老豆老母又供唔起你讀國際先有得同公屋妹同學比較,比上不足比下有如就串柒柒?
大家有無短銀包推介?
Budget大概三千幾
又唔想買gucci嗰隻,勁多人用
唔好意思,讀傳統名校靠自己讀local u,同學唔少有錢人,公屋妹只屬少數
已grad 做緊mnc ,生活好好

公司同事好有錢都唔會用貴價袋,買名牌袋充大頭都係留番俾公屋妹
有能力,做乜要浪費錢讀國際學校
富二代超蓮都係讀傳統名校
我係讀唔到書,都會去美國讀囉
仲讀國際學校你訓醒未呀
咁咪幾好,何必上連登入呢啲post睇班打工妹用咩袋然後又影響情緒,生活過得好唔好只有自己知,唔會話因為個袋囉唔該

呢班人最近都係推緊loewe同goyard懶係與別不同有品味咁
你啱你啱,你係有能力富二代靚女,我訓醒了
咁你同班公屋妹都係要買名牌袋曬命話俾人知自己生活好好姐,唔通你買左個袋淨係放屋企咩
我冇買冇用,純粹入嚟睇香港低下層連登潮流風向
收皮啦屌你老母好撚嘈
人哋買個袋又唔係偷唔係搶
幾時輪到你喺到指指點點?
樓上話你低下階層啊
你又咁大反應又屌人老母做乜啊?
你買多幾個袋同班公屋妹一齊曬命啦唔阻你
Ysl
低下階層咪低下階層
咁我買得開心 曬命又曬得開心 咁咪夠囉
係你自己睇唔過眼咋嘛
我覺得做低下階層都好開心
通常都係自卑心作祟啦
人地話你窮,你起曬鋼做乜姐
通常都係d住公屋又要買貴袋曬命,不自量力果d人先會reply既
講中你地痛處啊嘛,你地咪反擊囉
chanel 想買mini cf 香港係咪有得wait?
定要靠外國去旅行睇下有冇?
YSL好似都係長銀包多
係harvey nicolas買左呢個
有啲想買chloe Roy bucket ,未有時間去舖頭睇
得158cm 買small 會唔會太大? 諗住日常返工用,會唔會好重?
幾錢
你唔係覺得買個袋就係身份地位象徵呀嘛?
幾萬蚊買個袋都係襯下衫又俾你講到好特別要曬咁
得窮人先會覺得有少少錢就叫曬
狗人看人低
我星期五係中環個間Chanel 見到有一個黑色mini羊皮銀鏈
個sales 都話係可遇不可求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞