[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
我會買四格
睇岩都係淺粉紅淺藍淺灰
我覺得Manolo Blahnik最舒服!著10cm都健步如飛
Valentino rockstud 10cm 我買大半個碼覺得好舒服 竟然買咗3對
同意Roger Vivier同Jimmy Choo都好舒服
Miu Miu一般般 但都可接受 8cm返工著一日都ok
另外R. Sanderson都好舒服 不過我得矮踭
呢個post好好笑

Gucci ,LV就大陸人用就睇唔起,現實歐美top model 都用緊又睇唔到,徐子淇都會用Gucci啦,眼中世界只有香港大陸,大陸興就cheap,港女排除大陸人用以外brand就有品味

請各位打工妹,要儲錢買袋聲稱afford得起又要少人用得嚟顯得港女有taste嘅絲打繼續分享港女style
第一,自己買袋,揀個自己鐘意嘅有咩問題,我就係特別唔鐘意同啲大陸人撞袋又點?

第二,afford到代表唔洗偷唔洗搶唔洗借,就算係要儲錢有乜嘢問題?唔通得富豪先可以買名牌?
想像到你講以上說話時個樣

就係鍾意睇呢種港女西面,臭gap味
一路好鍾意Phoebe philo 時期celine
俐落又破格 佢d 設計無論袋定小物都會嘩一聲
依家去celine 就係:嘩屌
舊款基本上已經冇晒
今日買咗呢個作最後摯敬

我真係好鍾意以前既celine
佢新個啲款真係好肉酸
Cute bag
各位對Michael Kors 呢個牌子有冇咩意見? 想買個2千蚊左右既袋做聖誕禮物
不了
2 千蚊個袋
我寧願要個銀包
巴打問錯地方啦
好 唔該曬各位
早兩年見到fb洗版話佢d野用狗皮做
不過唔知真定假
2000-3000 budget的袋
我個人覺得靚的係a.p.c的袋
如果呢個range的幾個牌子,我會揀tory burch
送俾我都唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞