[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
大家點睇loewe個mini hammock🤔
我覺得佢靚係因為夠貴
如果佢兩萬蚊應該少好多人覺得佢靚
我覺得呢隻two-tone鱷魚皮好靚
celine box既呢隻皮都好靚 但Birkin同Kelly一定係最classic
不過一世都買唔到 炒到3、4百萬
大家好,我想買人生既第一個chanel 袋,大家會推薦邊個?

我覺得classic 就一定冇死,不過又好似公廁袋全世界都咩緊咁。

有冇人可以俾d 意見我?
你有睇啱咩款未?
想問下chanel 耳環
大家知唔知邊間chanel 分店耳環會齊款啲
我自己打算一畢業第一個目標想買既袋就係boy
但男朋友就話flap靚啲,boy好多蝗用
係咪checkout 咗先可以入code

Thx
其實覺得classic 都ok, 只係見好多mk / 蝗用
想買個長青款 但 又特別少少既

我想知其實chanel d 袋係咪無論邊款 買完幾時之後拎返出黎用都ok? 我淨係驚會唔會有d 款人地一睇就知係好多年前買既舊野
總有d款會睇得出幾時出嘅
好似chanel gabrielle咁
我唔貪心 有一個shiny/matte既black croco kelly/birkin就夠了 一定要配phw ghw配exotic skin袋真心老
ghw over左 一係phw 一係去盡dhw
係囉 另一個公廁袋,依家勁多人咩
有冇絲打用緊 Chanel woc
Classic 定 Trendy好啲

我用緊
但兩個有咩分別?
我嗰個係漆皮
我有時喺街見到人用緊牛皮定唔知羊皮好快就冇咩光澤
大家有無用邊個代購買過覺得可信啊?
各位絲打想請教一下,呀妹生日想買個袋比佢,筆直around 4000蚊,佢比較鐘意黑色,迷你,同時手抽/斜咩個類袋,因為佢仲係學生妹20歲左右,唔想佢用太貴或者太浮誇,有咩名牌推薦,唔該曬
學生妹long Champ呢個都夠用啦
唔該哂絲打
Long champ呢個款有啲大舊,同埋我妹佢不太鐘意呢個牌子 ,不過都唔該曬你

呢個幾好 我都粗用緊
用緊2年 caviar classic woc
仲幾好個人幾鍾意
覺得trendy上面個塊牌好容易會花
用耐d會見到花哂好舊嘅feel
有無sis可以推介下D簡單款既細銀包俾我呀 而家1516緊呢3款

首選佢 不過朋友話唔classic 叫我唔好哂錢

好似好厚

不錯 唔知實物幾大
I will pick Celine
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞