[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
覆返上面 我買nano好夠啦
返工我就用sangle causal/ smart causal 都襯到
日日用 佢條粗帶好好揹 好重既野都唔會整到膊頭痛
咁多人討論Celine ~ 我覺得frame bag 款靚
有無人記得 倫敦希斯路機場會唔會有Celine店啊?因為要係果度轉機
Frame 好似冇出喇喎
我見代購店都仲買到
唔通假?
可能喺outlet買
之前屋企人喺日本celine outlet 14k入左trapeze靚色
我都係粗魯type
但見過荔枝皮用耐左嘅樣就決定左滑皮
絲打可以上d二手名牌網睇下
我個woc都有呢個問題,唯有盡量放少d嘢
滑皮用耐左個樣重恐怖喎
滑皮係羊定牛皮?
有冇圖睇下der 皮係點
見二手網個d好正常
即係荔枝皮用耐左會der?

會唔會好唔fair 荔枝皮果個係淺色

兩隻皮都會dur
我諗nano size der皮冇咁嚴重
其實究竟點用先會用到咁dur
我14年買入 到而家都仲keep得好好
絲打你買咩皮?係咪nano size ?

唔係nano呀 我個個係shoulder size. 大過macro dd
馬毛加牛皮

但14年買落到而家都好挺身
係咪都常用?keep 得好好
點解d人keep 到咁
唔算大常用呀。因為個色唔係太易襯 同埋真係好重

我覺得Celine既用料真係算幾好。 我另外YSL既就真係三個月唔夠就dur
好似有保養卡既兩年內免費整,但你呢個款喺outlet買?
想買個CHANEL Clutch with Chain比太太玩下
小弟想送生日禮物比女朋友 budget2000到 女朋友想要furla金鏈個袋 但除咗furla仲有咩牌子係金鏈細袋又算平平地咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞