[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
想買個YSL細銀包,香港價錢$5XXX,
歐洲475歐,問咗幾間代購都係大概四千六至四千八港紙,
有一間話四千二,係咪好大可能係假?
我見之前有人講開chanel 首飾
我想問你地d 首飾通常咩牌子,Tiffany, pandora d design 我覺得麻麻
即係咩意思?
好細,電話都放唔到
如果你出街襯下衫都ok
可能退稅價但最好香港有就去專門店買啦
好,唔該絲打
點睇羊皮miu miu 摺摺 wallet
想買Dior book tote!!!
無奈太矮個袋又太大,等緊出細版!
咩黎?
我都想買呢款
個個都話幾好用好燒
咩都用,Chanel Tiffany Pandora ...意大利買翻黎既長頸鏈,日本買既花花釦針。。。我覺得係要同個人既氣場同整體造型夾
即係應該冇男人會同你撞,少女都少,ok的
Classic flap黑銀點入手?
幾錢

想要 有人支持嗎
之前早晨見到好多蝗喺cwb嘅TWIST出面排隊,想問佢地d嘢係咪應該真架
之前有人講過佢會溝貨買
之前用過好易花同條鏈對我有啲長
鏈長可以兜個圈 易花就要諗諗先
打多個圈又會上到腰

Prada好似好少人講?
睇中咗依隻款
我想知究竟bxhoxxx間代購其實係咪啲袋好多都第二手買番黎

佢食水勁深,佢賣lindy 30 etoupe $63000,當佢歐洲買退0.12稅最貴都唔洗$45000食40%嬲嬲地自己去咗hermes成功買咗

利申: 諗住比surprise老婆,老婆自己有買開hermes,但自己冇買開冇account諗住會好難買
佢有時post嘅袋都可以喺其他hermes代購account見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞