[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
想問下celine belt micro放唔放到11” ipad?
我係淘寶買左個內袋
可以保護個內籠 又可以撐住個shape
韓國個隻?
我淘寶訂左個 希望好用
我都係訂類似 不過另一間
btw唔該你
今日喺elements果間見到有一個frame就咁放左喺度呀 不過佢係淺色所以忍到手 絲打可以去睇下呀
女高154 孭puzzle medium係咪太大?small 係咪好啲? 但怕細裝唔到野。
多謝你ar
淺色即係邊隻
驚污糟
想睇下有冇深色
好似係白同beige兩隻色 但真係好淺 你行開可以問下~
睇你自己有幾錢嫁姐 有錢日日買都叫正常
自己handle 到根本唔需要覺得正唔正常
Loewe puzzle俾個屋邨妹同學用到cheap曬,仲要用粉藍色個人cheap用名牌袋都cheap 架啦
等我睇下其他brand先
有冇人用緊Loewe hammock mini?
可否評價吓?
想問下咁多位巴絲 lv 同off white 個designer 個collection 係唔係好難買
哎原來個post仲有係到!
早幾星期巿事唔開心 隨手買左個chanel短銀包 因為本身用開長 擺唔落細袋
跟住就比chanel新款粉紅牛羊皮袋燒到

想問下咁多位絲打
係咪無乜可能係香港專門店買到
想買比女朋友做生日禮物
但個sales話無返貨好耐
笑死
你用咩牌子都有其他人用架啦
建議你可以叫各大品牌customise比你
咁就唔會同人撞

認真
你咁樣諗佢既同時
其他人都係咁諗你咋 阿私樓妹
比你地揀會揀diorama medium定lady dior新款四格
想要vanity case但英國買都三萬頭
歐洲價二萬頭左右仲有冇推薦?
百搭啲 平時著衫都唔係好女仔
覺得要有個Chanel先完滿 但又覺得boy chanel唔太襯自己 諗緊vanity
ladydior好似點都係比較lady
boy有D MK
Vanity mini太細 medium又大左啲
lady dior classic啲,但好睇你買咩色
平時t shirt 牛仔褲都可以襯到黑白灰lady dior
diorama有種同chanel boy 撞款咁
同埋我個人覺得diorama太厚,clutch款會考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞