[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
新年用黎裝利是
萬零蚊筆直 想送個泛用d, come興d既手袋有咩選擇? (因為佢一個名牌袋都無)
另外呢排Facebook成日見到間j字頭,平10-20%有無伏
你啱,Chloe tess 點睇 ?.? 麻甩佬完全唔識 驚揀左啲柒野搞到佢比人笑
已入手 多謝幫忙
好sweet sweet
我想問買chanel 邊個最多款?
想買個classic flag 黑金 但好多間都冇
想請教絲打們睇唔睇得出呢個袋咩brand?

似係Loewe
唔該絲打們,妳地好勁

絲打們認為個袋ok嗎?
幾cute 不過兔仔個款仲cute
認同
靚 但你預拎個零月出街就厭。。。始終個款好uncommon ...
毛毛好似比較難打理同只啱冬天用,對嗎?

絲打們用呢類細袋係咪都放咁低架?

佢本身條帶係偏長,我自己160就覺得勉強ok。打斜孭就啱啱好 如果電話係plus size擺嘢要少少技巧,銀包要轉用cardholder 個袋係幾cute 可能後生少少嘅會鍾意多啲
佢條帶係咁短
不過幾易爛下
利申用緊
我覺得係鬆,好宜甩 試過一落車,成個袋跌咗。
了解
我反而覺得好長,但易爛呢一點好令我卻步
各位絲打,有d咩牌子手袋仔6000樓下介紹下
情人節想買比女友,佢要細細個size就得,平時都冇用開名牌,25歲
我之前係英國買左個ysl small sunset (18.5 x 13.5 x 8)但返到黎就好想買個Chanel woc budget真係好有限 所以想問下有無巴絲有興趣 全新無拎過出街 可以用平過原價少少既價錢賣 full set
雖然佢細細個但容量真係不錯 食家小資女係中意咩細袋的

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞