[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
同埋有次係地鐵見到有人用sangle 用得耐個布帶好似會飛線 個邊位開始有啲毛毛咁
睇到多人用Loewe hammock
但見Loewe 有時外國網會折
所以想買celine
而家心水goyard(輕加方便),loewe(低調又實用),celine( 款靚)
幾錢hkd
退埋稅61xxx, 同香港公價唔差得遠
Goyard 個袋咁大冇拉鏈好冇安全感
Loewe 見多左人用,但外國網有時會折想等有折先買
Celine 款靚呀 所以都係買luggage
但明明我有好多細袋 唔應該買細
睇睇下celine belt nano都正
奶茶色靚 但都係luggage 靚d
邊個外國網有拆
今日去左睇loewe gate, mini 又細到電話都放唔落

Small 又依我15x既身高而這太大唔可愛

有無中間架?
我有個理論。。真係治安唔好既地方,咩袋都有可能俾人偷野架喇。。。

所以我去歐洲都係拎個goyard 無拉鏈款
想問下有celine luggage既絲打買滑皮定荔枝皮好d?
荔枝皮好似多色揀d 但又怕個型好快’der’皮
My Theresa matchesfashion
買過Chloe 減到7000 幾
我都係驚der皮所以買左黑金滑皮 要錫住用
Celine luggage old logo得杏色
邊到?
老婆呢排迷上左Loewe呢個牌子,想偷偷地買個送俾佢
想問問如果Hammock bag應該買返classic定drawstring比較好用同易襯呢?
代購
最近睇中Loewe 個hammock bag 唔知揀咩色好
睇你鐘唔鐘意 最重要自己鐘意
但係自己係粗魯type 未諗好買咩皮
焦糖 拼色都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞