[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
係element見到coco handle small size, 有全黑, 試上身好靚, 燒到我吖
早幾日去海港城個間boy同flap都冇
我日本買10000
我見歐洲outlet 代購價八千幾only!!!
好抵
下個星期去歐洲 一直鐘意classic同coco handle大家覺得點買好

:beige medium classic + black medium handle
: black medium classic + pink/beige handle

今日見到
前幾日呀 仲有黑色袋+紅色lizard手柄.
有個粉橙色
celine belt bag
nano or micro better?
nano條帶可以較長短
利申: 買左mini
micro條帶會唔會太長
mini好似太大個
我165
我157用mini覺得裝野岩岩好
2月尾開始冇update過啦喎
正常代購會不停po嘢
大家覺得買classic flap定coco handle 好
Flap個型靚啲但coco個容量好似大啲
勁靚呀個排珍珠
但我平時著衫好hea 驚襯唔到
上CELINE個網睇belt bag
今年出咗個新既色好靚 嚟緊有朋友會去英國諗緊好唔好叫佢幫手買個nano
但有絲打話個袋都有少少重有啲卻步
邊隻色?
我打算買灰 nano belt
我試過上身 唔重 接受到
我163 又唔覺得好大好重
佢係我第一個買的手袋!
我都唔覺佢大個
不過佢容量真係大而我拎好少野出街
所以好少用到佢
粉紅色偏桃紅咁 我都係上佢官網見到
但我都有三個袋係呢種色又買呢啲色好似好痴線
我知邊隻色
但你唔買啲低調啲既色?
袋我鐘意鮮色既多D 睇落SHARP醒D冇咁悶嘛
著衫又黑白灰連袋都咁單調好似冇乜色彩咁
我覺得佢個酒紅色都靚呀

Maison margiela
有無人用緊?
諗住買黎番工
好靚呀 但成萬蚊唔捨得買白色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞